1asig.ro
1asig.ro
5 motive sa te abonezi la canalul ...

5 motive sa te abonezi la canalul de YouTube XPRIMM

5 min. / 1.540 cuvinte
Daca lucrezi in asigurari si in general urmaresti continut video online pe YouTube, dar nu esti inca printre abonatii canalului XPRIMM, avem pentru tine 5 motive care sa te determine sa apesi pe "Subscribe" chiar acum.

PROMO

  1. Esti mereu la curent cu noutatile din piata - daca te abonezi si apesi si pe "clopotelul" de notificari, te vei numara printre utilizatorii care vad primii cele mai recente emisiuni "Ora de risc" si "XPRIMM Time for Business", dar nu numai.
  2. Urmaresti videoclipuri in premiera, dar si secvente live - ca abonat al canalului, primesti notificari de fiecare data cand lansam live-uri si premiere pe YouTube.
  3. Ai acces la videoclipuri din arhiva XPRIMM - vrei sa vezi cum a fost la FIAR in anul 2015? Dar in anul... 2007? Canalul de YouTube XPRIMM include secvente de la evenimente, interviuri si multe alte productii video din ultimii 13 ani.
  4. Afli care sunt top 10 videoclipuri XPRIMM in functie de vizualizari, din toate timpurile... si care este cel mai vizionat videoclip de pana acum.
  5. Iti pregatim o surpriza la inceputul saptamanii viitoare - afla mai multe despre asta de aici.
Asadar, aboneaza-te acum la canalul de YouTube XPRIMM!

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Premiera: Vezi interviurile realizate in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020!

313 accesari