1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

5 dosare de dauna au fost avizate la ASIROM ca urmare a incendiului de la Constanta

ASIROM Vienna Insurance Group a primit pana in acest moment 5 notificari de dauna, 4 dintre acestea fiind in baza asigurarilor facultative pentru locuinta si una pentru CASCO, ca urmare a incendiului din data de 16 decembrie 2021 din parcarea subterana a unui bloc din Constanta.

"ASIROM este alaturi de asiguratii sai si in momentele cele mai dificile ale acestora si a facut tot posibilul pentru solutionarea cat mai rapida a dosarele de dauna depuse", au transmis oficialii companiei.

Conform acestora, un partener ASIROM VIG specializat in evaluarea daunelor s-a deplasat la fata locului si a efectuat constatarea daunelor si analiza situatiei pentru a solutiona rapid dosarele de dauna pentru persoanele pagubite. Toate dosarele de dauna deschise la ASIROM au fost ofertate in vederea despagubirii in decursul a 3 zile lucratoare de la avizarea acestora.

ASIROM VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu o experienta de 30 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.500 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

ASIROM face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experienta in domeniul financiar si lider pe piata asigurarilor, atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. VIG gestioneaza 50 de companii de asigurari din 30 de tari si are peste 25.000 de angajati. Grupul are cel mai bun rating in indicele ATX pe piata bursiera austriaca si este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Peste 58 de dosare de dauna avizate in urma incendiului de la Constanta