1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
29 August - Gala Premiilor Pietei ...

29 August - Gala Premiilor Pietei Asigurarilor a ajuns la editia cu numarul 24!

Eveniment asteptat si de traditie, care aduce o binecuvenita recunoastere eforturilor si realizarilor industriei de asigurari din Romania, GPPA - Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, ajunsa la editia  a XXIV-a, va avea loc joi, 29 august 2024, la Loft Diplomat din Bucuresti. 

Intr-o atmosfera de sarbatoare, Publicatiile XPRIMM vor oferi pentru a XXIV-a oara deja traditionalele premii anuale pentru rezultate, pentru excelenta, pentru calitate, pentru inovatie si pentru dinamism. Trofeele, diplomele si plachetele vor fi oferite atat companiilor de asigurari si de brokeraj, cat si unor asociatii, companii din industrii conexe si institutii de profil. 

Astfel, asiguratorii care au inregistrat cele mai bune rezultate in anul trecut, produsele inovatoare lansate, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea lor profesionala, vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de profil si in afara acesteia. 

Editia a XXIV-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Publicatiile XPRIMM, va reuni profesionisti din toata tara, intr-o atmosfera de sarbatoare, celebrand cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor din piata de asigurari. 

Puteti vedea premiile si premiantii editiei anterioare, aici. 

Ca de obicei, in cadrul GPPA mai sunt programate si o serie de momente surpriza, pe care le veti putea "gusta" la fata locului. 

Asadar, notati-va in calendar data de joi, 29 august 2024 si luati legatura din timp cu noi pentru rezervarea locurilor si a meselor.