1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
24Broker anunta cele mai recente ...

24Broker anunta cele mai recente functionalitati, parte dintr-un plan de 10 milioane de lei

LIFE IS HARD anunta lansarea unor noi functionalitati pentru 24Broker.ro, cea mai extinsa platforma de management al brokerajului de asigurari din Romania. Aplicatia, care a devenit instrumentul indispensabil al celor mai importanti brokeri si agenti si cea mai avansata solutie insurtech din tara, continua sa se transforme si sa inoveze in urma unei investitii semnificative de 10,68 milioane lei, finantata atat din fonduri europene, cat si din resurse proprii.

Noile actualizari sunt concepute pentru a ajuta brokerii si agentii sa isi optimizeze si simplifice procesele, castigand astfel mai mult timp pentru ce conteaza.

Comparator intuitiv pentru asigurari de calatorie

Modulul pentru compararea tarifelor pentru asigurari Travel ofera cotatii rapid de la mai multi asiguratori simultan, cu o interfata simpla si un minim de informatii necesare. Procesul accelerat de selectie a politelor sporeste eficienta si satisface cerintele clientilor cu rapiditate [disponibil incepand cu finalul lunii iunie].

Pastrarea ofertei din comparatorul RCA in etapa de emitere

Functionalitatea pastreaza preturile obtinute in oferta comparativa, evitand resetarea cotatiei obtinute in comparator, atunci cand se completeaza cu date suplimentare in pagina de emitere individuala a politei RCA. Aceast lucru simplifica tranzitia de la comparare la emitere, salvand timp si eliminand disconfortul generat de nepastrarea ofertei din comparator in pasul de ofertare individuala si emitere polita [deja live in aplicatie].

Generare Decont sau fisier XML pentru E-Factura

Utilizatorii platformei 24Broker.ro au acum la dispozitie optiunile de generare a XML-ului necesar pentru incarcarea pe site-ul ANAF si de generare decont pentru comisionarea catre asiguratori. Setarile flexibile pentru serie si numar permit transformarea ulterioara a deconturilor in facturi, optimizand procesele de facturare. Aceasta functionalitate a fost dezvoltata pentru a alinia sistemul de facturare al 24Broker.ro cu reglementarile legislative si pentru a oferi brokerilor si agentilor rapiditate si usurinta in procesarea politelor, economisind timp pretios [deja live in aplicatie].

"Suntem mandri sa anuntam aceste noi instrumente, care vor transforma experienta utilizatorilor nostri si vor consolida pozitia 24Broker.ro ca fiind cea mai avansata solutie insurtech din Romania", a declarat Alina Gagiu, Team Manager 24Broker. 

"Investitia continua in tehnologie si inovatie reflecta angajamentul nostru de a sprijini brokerii de asigurari pentru a oferi servicii de top, cu un efort tehnic minim. Credem cu pasiune ca tehnologia ar trebui sa imbunatateasca vietile oamenilor. De aceea, lucram in fiecare zi la solutii de digitalizare care adauga valoare. Pana astazi, in 24Broker au fost dezvoltate peste 25 de module noi, adaugate functionalitatilor de baza, care vin in intampinarea nevoilor celor 11.000 de utilizatori care ne acceseaza zilnic platforma", a adăugat ea.

24Broker.ro ofera instrumente esentiale pentru un sistem de lucru operativ si flexibil precum: ofertare si emitere electronica; gestiunea agentilor cu posibilitatea de a structura echipa pe nivele, regiuni sau retele complexe; gestionarea formularelor de tip GDPR, mandat, IDD si a deconturilor, validarilor si interfatarea cu bancile si procesatorii de plati; comparare tarife in timp real;  sistem CRM pentru analiza detaliata si urmarirea oportunitatilor de vanzare; acces la rapoarte zilnice, saptamanale si anuale direct pe telefon prin 24Broker Pulse; gestionarea simplificata a politelor si chitantelor si peste 20 de rapoarte pentru decizii informate. Cele mai utilizate module includ comparatorul RCA, generarea borderourilor de depunere, deconturile pentru clienti, rapoartele de gestionare a politelor si urmarirea ratelor si a expirarilor.

“Piata produselor de asigurari din Romania este de 10 ori mai mica in valoare per capita decat media europeana, iar domeniul va fi intr-o crestere continua. In ultimii ani, LIH a fost motorul principal de digitalizare al acestei industrii, iar, pentru viitor, are un plan de dezvoltare in care 24Broker.ro va deveni nucleul integrarii de noi module, competente si tehnologii, consolidandu-si pozitia de cel mai complex produs, must-have in piata de brokeraj din Romania. Atragerea mai multor clienti pe platforma, dezvoltarea API-urilor, dar si integrarea unor noi investitii facute pentru a adauga noi produse conexe serviciilor de asigurari, ca de exemplu servicii de asistenta de urgenta prin Pointer System, toate acestea fac parte dintr-un plan solid de dezvoltare care va genera o crestere ce se va reflecta in mod direct in cifra de afaceri a LIH”. a declarat Cristian Filimon, Director al Diviziei Insurance, Tomorrow. 

24Broker.ro este cea mai mare platforma de distributie a asigurarilor din Romania. Prin intermediul 24Broker.ro s-au emis, in 2023, aproape 6 milioane de polite de asigurare, dintre care peste 4 milioane de RCA-uri, urmate de asigurarile PAD si Facultative, de asigurarile Travel si apoi de asigurarile CASCO.

Utilizata de aproape 100 de brokeri si integrata cu toti asiguratorii majori, platforma sustine peste 11.000 de utilizatori si ofera acces la mai mult de 130 de produse de asigurare. Cu o cota de piata de aproximativ 45% si PBS de peste 1 miliard de euro, 24Broker.ro continua sa fie lider in industria de asigurari. In 2023, 24Broker.ro a intermediat 31.26% din PBS total, valoarea primelor distribuite de companiile de brokeraj situandu-se la circa 14,7 miliarde lei. 

LIFE IS HARD SA (LIH) este prima companie romaneasca de software listata la BVB, piata AeRo, segmentul Premium, iar din 2021 face parte din indicele BET AeRO.