1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
2023 - Crestere record sau scadere ...

2023 - Crestere record sau scadere dramatica?

Anul 2023 pare a fi un an presarat de ... incertitudini - cea a inflatiei cu doua cifre, cea a razboiului de langa granita Romaniei care pare a se lungi, cea a provocarilor macroeconomice si climatice care pun sub semnul intrebarii si dezvoltarea economica, si pe cea a pietei de asigurari. Desi astfel de vremuri pot intari nevoia de protectie in randul publicului larg, in practica lucrurile sunt departe de a fi simple. In acest context, companiile de asigurari si de brokeraj cauta solutii eficiente pentru a mentine trendul ascendent al anului trecut.

Vom asista la o promovare mai intensa a asigurarilor facultative, fapt care ar determina diminuarea ponderii asigurarilor obligatorii de tip RCA sau tot acestea din urma vor creste piata in ansamblul ei? Vor cumpara romanii mai multe asigurari de viata sau isi vor dori produse mai simple, disponibile online? Mai au clientii nevoie de consultanta sau se vor baza mai mult pe sistemele robot?

Despre toate acestea, cat si despre solutiile si asteptarile unei industrii in curs de redefinire, vom discuta joi, 2 februarie, a.c. la emisiunea Zodia Asigurarilor de la Canal 33 HD, in cel de al patrulea episod al Sezonului 3.

Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si cei trei invitati ai sai, Iulius Marian FIRCZAK, Deputat - Parlamentul Romaniei, Dorel DUTA, Presedinte - UNSICAR si Daniela GHETU, Director Editorial - Publicatiile XPRIMM, anunta o emisiune de exceptie, cu subiecte actuale, care pot pregati piata pentru o mai buna strategie de gestionare a nevoilor clientilor in contextul provocarilor pe care le va aduce anul 2023.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.