1asig.ro
1asig.ro
19 ani de XPRIMM Stiri!

19 ani de XPRIMM Stiri!

5 min. / 1.540 cuvinte
In urma cu 19 ani, pe data de 18 aprilie 2002, a fost lansata prima editie a XPRIMM Stiri - buletinul informativ care trimite, in fiecare zi, cele mai noi stiri din domeniul asigurarilor, a brokerajului in asigurari, si nu numai, catre specialistii din domeniu din Romania.

PROMO


Prima editie a XPRIMM Stiri a inclus doua dintre rubricile de astazi ale buletinului, cea dedicata "Stirilor interne", respectiv rubrica de "Stiri externe".

De-a lungul celor 19 ani, XPRIMM Stiri a continuat sa se dezvolte, aducand, astazi, cititorilor atat stiri interne si externe despre pietele de asigurari si brokeraj locale si regionale, cat si informatii despre domeniul financiar si piata de capital, piata de pensii private, stiri din piata din Moldova, din domeniul auto, precum si cele mai recente job-uri din piata de profil, un calendar al evenimentelor locale si internationale, cele mai noi tendinte, dar si interviuri cu o serie de specialisti.

Ajungand in prezent la peste 4.600 de editii, XPRIMM Stiri este citit atat de profesionistii din piata de asigurari si cea de brokeraj, cat si de specialisti din zona pensiilor private, domeniul bancar si zona financiara, precum si alte domenii conexe. Acestora li se adauga numerosi cititori interesati de activitatea acestei piete din rolul lor de clienti.

XPRIMM Stiri este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Info, XPRIMM Job si XPRIMM News.

De asemenea, in ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare de tip social media au adus, pentru publicatiile XPRIMM noi forme de prezentare si modalitati de a interactiona cu cititorii. Astfel, ne puteti gasi pe:
Va multumim ca sunteti alaturi de noi! AICI va puteti abona la newsletterele XPRIMM!


3.182 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO