1asig.ro Printeaza acest articol

Speakeri cu experienta internationala si locala se reunesc la OPERATIONAL HR


BusinessMark va organiza, pentru al V-lea an consecutiv, evenimentul OPERATIONAL HR, pe 20 si 21 septembrie 2018, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Mediul de business s-a transformat in ultimii ani, iar companiile care s-au adaptat din punct de vedere organizational au fost cele ce s-au bucurat de succes. Privind dincolo de procese si strategii, se poate remarca o intreaga societate in schimbare. Cat de bine inteleg acestea angajatul modern, valorile si prioritatile sale? Ce il motiveaza? Ce il cucereste? Ce il fidelizeaza? Care sunt valorile societatii actuale si cum se reflecta acest lucru la nivel de HR?

Desfasurat pe parcursul a doua zile si bucurandu-se de prezenta unor specialisti cu experienta internationala si locala, evenimentul va crea contextul unor discutii pragmatice asupra tendintelor in resurse umane.

Printre vorbitorii care au confirmat deja prezenta la eveniment se numara:
Evenimentul va crea oportunitatea participantilor de a schimba idei pe teme precum: "noul angajat"- aspiratiile sale si factorii ce il motiveaza; employer branding si importanta sa in crearea unei relatii cu tinerele generatii; recrutarea de talente si psihologia grupurilor in crearea de echipe performante; contextul economic si adaptarea companiilor la o legislatie a muncii in schimbare; reward management si solutii pentru obtinerea unui nivel crescut al performantei la nivelul angajatilor; managementul diversitatii intr-o lume a mobilitatii si schimbarii; tehnologizare si digitalizare.

Inscrierea la evenimentul OPERATIONAL HR se poate face online, pe site-ul BusinessMark.

Evenimentul este organizat de BusinessMark si este sustinut de 1asig.ro in calitate de Partener Media. De asemenea, evenimentul este realizat cu sprijinul Partenerilor ROMANIAN SOFTWARE, SIGNAL IDUNA, REGINA MARIA, RENT FOR COMFORT.