1asig.ro Printeaza acest articol

AON achizitioneaza brokerul elvetian UNIDELTA


Brokerul de re/asigurare AON a anuntat achiziatia UNIDELTA, broker de asigurare elvetian cu sediul in Rapperswil, St. Gallen. Brokerul UNIDELTA a fost infiintat in anul 2004 si opereaza pe toate liniile de asigurare, "cu un accent deosebit in ceea ce priveste managementul vatamarilor corporale", afirma reprezentantii AON.

"Aceasta achizitie reflecta angajamentul permanent al AON fata de piata elvetiana cat si strategia de investitii pentru a putea veni intampinarea nevoilor clientilor nostri, asigurandu-ne totodata ca putem pune la dispozitia acestora o ofera variata de solutii de consultanta".

In ceea ce priveste viitorul top-managementului UNIDELTA, Peter MERKLI, actual CEO si fondator UNIDELTA, va ramane in companie in calitate de Director General, urmand a fi numit de asemenea in echipa de management a AON Risk Solutions Switzerland. Totodata, Rolf KINDHAUSER, Broking Director in cadrul UNIDELTA impreuna cu alti opt colegi vor fi transferati in cadrul echipei AON.

"Odata cu achizitia UNIDELTA, ne extindem gama de servicii si in ceea ce priveste managementul vatamarilor corporale, si, in acelasi timp, ne extindem si prezenta geografica", a punctat Felix JENNY, CEO al AON Risk Solutions Switzerland.

"Ca fondator si CEO al UNIDELTA, sunt incantat sa imi continui activitataea prin colaborarea cu o companie de talie mondiala, cum este AON. Clientii nostri vor continua sa beneficieze de serviciile excelente cu care sunt obisnuiti pentru o gama mult mai larga de solutii specializate, urmand a beneficia de asemeneea si de accesul la reteaua AON din intreaga lume", a spus Peter MERKLI.