1asig.ro Printeaza acest articol

Media XPRIMM


Media XPRIMM este un grup de presa, relatii publice si evenimente, specializat in piata asigurarilor si in industria de pensii private.

De peste 20 de ani, Media XPRIMM are o pozitie unica pe pietele de specialitate, fiind considerat cel mai important vector de comunicare in si cu aceste industrii din Romania.

Stransa noastra interconectare cu domeniul si cu principalii actori ai acestor piete ne-a generat o foarte buna expertiza. In acelasi timp, bogata activitate editoriala desfasurata de Media XPRIMM, alaturi de serviciile de consultanta pe care le oferim, networking si relatii publice, precum si initierea si organizarea de evenimente de profil, ne-au construit o vizibilitate deosebita si ne-au asigurat o excelenta recunoastere pe plan national si international.


OBIECTIVELE NOASTRE

Proiectele dezvoltate de Media XPRIMM, atat la nivel national, cat si international, urmaresc, cu prioritate, atingerea urmatoarelor obiective complementare, structurate in doua categorii - asigurari si pensii private:
ATUUL NOSTRU - o pozitionare unica

atu Relatiile noastre extinse cu factorii de decizie din industriile de asigurari si pensii private reprezinta unul dintre cele mai semnificative atribute ale noastre. Acestea ne permit sa identificam eficient, impreuna cu expertii si factorii de decizie din domeniu, principalele teme de actualitate si sa le dezbatem in cadrul unor evenimente de larg interes, avand vorbitori de mare valoare si participanti prestigiosi.


CONFERINTELE NOASTRE - o cale sigura

conferintele noastre Prin intermediul numeroaselor conferinte, forumuri, intalniri si evenimente produse si organizate am initiat, impreuna cu partenerii nostri, proiecte care au devenit ulterior activitati de referinta in ceea ce priveste calitatea si rezonanta lor publica.
Evenimentele noastre au devenit, practic, puncte obligatorii in agenda liderilor si specialistilor din domeniu, evoluand intr-o traditie care dovedeste experienta si competenta.
Fiecare eveniment lansat de catre Media XPRIMM a fost si este conceput in functie de cerintele si necesitatile clientilor si ale pietei. Astfel, multe dintre ele reprezinta, in fapt, cele mai importante intalniri anuale intre diferite sectoare ale mediului de afaceri.
Astfel, ca specialisti in comunicare, oferim companiilor din alte domenii, interesate de piata asigurarilor, mijloace eficiente de promovare si comunicare catre aceasta.


RETETA NOASTRA - Eficienta, prin Inovatie si Traditie

reteta noastra Toate proiectele marca Media XPRIMM combina inovatia si traditia, identifica teme de maxim interes, anticipeaza tendinte viitoare si pun la dispozitia celor interesati informatiile necesare, construind un ansamblu eficient de mijloace de comunicare si informare in si cu pietele carora ne adresam.

Proiectele editoriale cu adresabilitate internationala se bazeaza pe mediul de comunicare electronic: XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletters ( insurance.1asig.ro), www.xprimm.com, PRIMM Magazine - Insurance & Pensions ( www.primm.ro) si Revista de Specialitate INSURANCE Profile ( www.insuranceprofile.ro).

Publicatiile XPRIMM se bucura de o excelenta recunoastere internationala si sunt Partenere Media la toate marile evenimente de asigurari, pensii private si reasigurari din Europa. Astfel, pe langa Romania, sunt acoperite si Europa, Rusia, statele CSI si Turcia, asigurand astfel vizibilitate suplimentara pietei de profil.
Evenimentele internationale de specialitate, FIAR - The International Insurance - Reinsurance Forum ( www.fiar.ro) si ICAR - The International CAtastrophic Risks Forum ( www.icarforum.ro), au devenit puncte de reper in viata profesioanala a specialistilor europeni in asigurari, construind o traditie a comunicarii despre si pentru afacerile in domeniu din regiune.


OFERTA NOASTRA

echipa Businessul nostru este structurat in doua directii complementare: Publicatiile si evenimentele de specialitate se completeaza oferind companiilor din alte domenii certe oportunitati de promovare.