1asig.ro
1asig.ro

A sporit cererea pentru asigurari private de sanatate?

- Da 32.0%
- Nu 68.0%

Total voturi: 97
Comentarii

adaugat de mihai la 28.04.2016 09:10
buna ziua,corect s-a spus ca nu are cum sa cresca valoarea acestor asigurari,avand in vedere nu numai faptul ca se urmareste profitul,dar si ca acesta se EXPORTA....deci dispare....din VIATA NOASTRA si din nivelul nostru de trai.
 
adaugat de PIRCALABESCU ADRIAN la 24.04.2016 19:12
In primul rand trebuie lucrat in continuare in ritm sustinut la constientizarea populatiei,privind importanta asigurarilor private de sanatate.Oamenii trebuie sa renunte la sintagma:"mie nu mi se intampla".Trebuie sa inteleaga caeste timpul sa investeasca pe termen lung in sanatatea lor.Sa nu mai fie nevoiti,atunci cand apar problemele,sa faca pe dracul in patru sa faca rost de bani,sa dea plicul cu spaga la doctori si in continuare cu toate astea sa fie tratati cu scarba,cu dispret, de un sistem public de sanatate bolnav si hot.In alta ordine de idei,asiguratorii ar trebui sa inteleaga ca primordial este sanatatea pe termen lung a asiguratilor si nu beneficii maxime pentru ei.Daca nu vom avea asigurati sanatosi ,nici asiguratorii nu vor avea beneficii.Moare pacientul,moare si bussinesul.In conditiile in care statisticile suna tot mai alarmant,in legatura cu starea de sanatate a romanilor,cu speranta de viata,cu natalitatea si mortalitatea,unde credeti ca se vor indrepta bussinesurile in asigurarile de viata si de sanatate.? Daca nu se va lucra la constientizare si la nivelul de incredere al populatiei in sistemul de asigurari, urmarile vor fi dezastruase.Mai este nevoie sa va spun cam care este acum nivelul de incredere al cetatenilor?Mai este nevoie sa va spun care este nivelul financiar al romanilor in acest moment,cand un procent foarte mare,se lupta sa supravietuiasca,fiind la limita de JOS a saraciei?Mai este nevoie sa va spun incotro se indreapta Romania in acest moment? Mai este nevoie sa va spun cam ce face in acest moment ASF-ul?Nu cred ca mai este nevoie sa va spun eu toate astea.Cei care cititi acest site,sunteti oameni luminati si ntelegeti ce vreau sa zic. Inchei si eu ca si asistent@1asig.ro:In aceste conditii credeti ca va spori cererea de asigurari private de sanatate sau oamenii vor ramane sa moara acasa in liniste pe patul lor, neavand bani nici pentru pachetul de baza de la stat.?Ar mai fi multe despus dar deocamdata ma opresc aici.
 
adaugat de Panait Ion la 23.04.2016 15:26
Nu are cum sa fie cerinta pentru aceste asigurari deoarece preocuparea principala a asiguratorilor este profitul lor , nu asiguratul - paciaentul (vezi clauzele referitoare la bolile preexistente) .
 
adaugat de asistent@1asig.ro la 22.04.2016 17:02
Odata cu modificarea cadrului fiscal in sensul cresterii deductibilitatii pentru asigurarile de sanatate, tot mai multi jucatori din piata de asigurari anunta lansarea de noi produse destinate acestui segment. Printre acestia, ii enumeram pe NN Asigurari de Viata, ASIROM VIG sau GENERALI Romania. Din perspectiva clientilor insa, se observa o crestere a cererii pentru asigurari private de sanatate?
 
Arhiva

Sondajul curent

14.12.2018 Ce solutie credeti ca are cel mai mare impact in scaderea numarului de accidente rutiere:

07.12.2018 Credeti ca piata asigurarilor din Romania va incheia anul 2018 cu:

29.11.2018 Ce noua tehnologie credeti ca va avea cel mai mare impact asupra domeniului asigurarilor din Romania in urmatorii 5 ani?

23.11.2018 Credeti ca vor mai intra asiguratori noi pe piata din Romania pana la finalul anului?

16.11.2018 Va simtiti in siguranta in trafic?

09.11.2018 Veti face cumparaturi, anul acesta, de Black Friday?

02.11.2018 Cutremurul recent, de 5,8 grade pe scara Richter, v-a facut sa va ganditi mai mult la protectia locuintei?

26.10.2018 Ai intrat in dialog cu RoboCasa?

19.10.2018 Ce produse detineti pentru siguranta financiara a batranetii?

<  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  >