1asig.ro
1asig.ro
UNIQA lanseaza o noua asigurare de ...

UNIQA lanseaza o noua asigurare de viata la termen

5 min. / 1.540 cuvinte
UNIQA Asigurari anunta lansarea UNISAFE - o asigurare de viata la termen, care ofera sprijin financiar in cazul unor evenimente mai putin fericite, astazi si in viitor. Clientii pot alege oricare dintre cele 5 pachete predefinite, la care pot fi adaugate acoperiri suplimentare.

PROMO


Astfel, UNISAFE este un produs simplu de ales, in baza a 5 pachete predefinite, pentru 5 tipuri de situatii familiale: UNISAFE Dinamic, pentru tinerii plini de energie, independenti financiar si cu o viata activa, UNISAFE Start, potrivit tinerilor la inceputul vietii de cuplu, UNISAFE Family, potrivit celor care au deja familie si copii, UNISAFE Exclusiv, pentru familiile monoparentale si UNISAFE Senior, dedicat celor cu experienta de viata, care cauta solutii de protectie pe termen lung pentru a-si mentine standardul de viata si dupa retragerea din activitate.

Astfel, clientii pot alege pachetul potrivit nevoilor proprii, beneficiind de protectie pentru 9 dintre cele mai frecvente riscuri, suplimentar acoperirii de baza pentru deces din orice cauza. Totodata, optional, la fiecare pachet predefinit, pot fi adaugate acoperiri suplimentare, in functie de nivelul de protectie dorit.

"Relevanta, simplitatea si flexibilitatea sunt principiile in baza carora am dezvoltat UNISAFE, noua asigurare de viata la termen de la UNIQA. Suntem alaturi de clientii nostri in momentele importante din viata lor si le punem la dispozitie solutii de asigurare usor de ales, ajutandu-i sa isi construiasca planurile de protectie de care au cu adevarat nevoie, potrivite fiecarei etape din viata. Astfel, cu UNISAFE, oferim clientilor nostri solutii de asigurare menite sa aduca valoare in viata acestora, fiind un produs conectat la realitatea si nevoile specifice fiecaruia. Actiunile si initiativele noastre in ceea ce priveste dezvoltarea de produse si servicii au, in continuare, obiectivul principal de a oferi clientilor o experienta de cinci stele in relatia cu UNIQA", a precizat Lidia DRAGAN, Director Dezvoltare Produse si Servicii, UNIQA Asigurari.

Avantajele oferite de UNISAFE sunt, de asemenea, completate de posibilitatea de a beneficia de protectie pentru 10 dintre cele mai des intalnite afectiuni grave, in cazul copiilor asiguratilor, aceste acoperiri fiind oferite gratuit, impreuna cu acoperirea altor 2 afectiuni grave, dar si de indemnizarea progresiva in cazul producerii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident.

Produsul ofera flexibilitate in ceea ce priveste frecventa de plata a primei de asigurare, in functie de care sunt aplicate reduceri de pana la 5% precum si posibilitatea cesionarii in favoarea unui IFN sau a unei banci, drept garantie pentru credite importante, precum cel pentru locuinta.

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata, avand in portofoliu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup.

1.137 accesari