1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Intamplari un pic exagerate si pe alocuri absurde, dar care nu sunt intru totul imposibile si ti s-ar putea intampla

De la incendii si inundatii de la apa de conducte, pana la cutremure sau furturi de bunuri, riscurile care ameninta casele romanilor sunt multiple. Mai mult decat atat, indiferent cat de multe masuri preventive am lua, impotriva unor amenintari - asa cum sunt dezastrele naturale - putem deveni cu adevarat neputinciosi.

Cu toate acestea, interesul romanilor pentru asigurarile de locuinte este mai scazut comparativ cu alte tipuri de polite - cum sunt cele de pe segmentul auto. Motivele pot fi legate atat de nivelurile scazute de venit, care determina o prioritizare a cheltuielilor, cat si de perceptia riscurilor - amenintarile asupra locuintelor sunt considerate a avea un grad redus de "aparitie".

Tocmai de aceea, in cadrul editiei a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", a fost lansata o mini-serie care urmareste sa atraga atentia asupra diverselor riscuri din locuinte, intr-un mod amuzant. Desfasurate sub titlul "Intamplari un pic exagerate si pe alocuri absurde, dar care nu sunt intru totul imposibile si ti s-ar putea intampla", video-urile prezinta scenarii exagerate, dar care ilustreaza riscuri cat se poate de reale. Primul episod poate fi deja urmarit online.

"Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" reprezinta o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, avand ca scop sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te. Sustine proiectul alaturi de noi!