1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROLIFE Asigurari Romania amana ...

EUROLIFE Asigurari Romania amana plata primelor si extinde perioada de gratie

In contextul dificil pe care tara noastra il traverseaza, EUROLIFE Asigurari Romania anunta ca vine in sprijinul clientilor sai si amana plata primelor si extinde perioada de gratie.

Astfel:
  • Toti clientii care au contracte de asigurare incheiate cu EUROLIFE Asigurari Romania vor beneficia de extinderea perioadei de gratie pentru plata primelor pana la data de 30.04.2020. Pe parcursul acestei perioade, in mod exceptional, compania acopera riscurile aferente politelor, conform conditiilor contractuale. Sunt vizate de aceasta masura toate tipurile de asigurari de viata si asigurari generale din portofoliul companiei.
  • De asemenea, preluarea solicitarilor clientilor si gestionarea dosarelor de dauna se desfasoara in conditii normale, respectand fluxul obisnuit.
"In mod responsabil, inca de la aparitia primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul Romaniei cu virusul COVID19, EUROLIFE a luat toate masurile necesare pentru siguranta angajatilor si a clientilor sai. Astfel, in aceasta perioada, toata echipa EUROLIFE lucreaza la distanta, fiind la dispozitia clientilor sai pe toate canalele de comunicare: e-mail: asigurari@EUROLIFE-asigurari.ro, tel: 031/423 00 80", a transmis compania.

EUROLIFE ERB Romania include companiile EUROLIFE ERB Asigurari de Viata si EUROLIFE Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE ERB Insurance Group.

De asemenea, mai multe companii din piata de asigurari din Romania au anuntat, in aceasta perioada, ca au luat diverse masuri de preventie a raspandirii noului Coronavirus (COVID-19) si au implementat planuri pentru a asigura continuitatea activitatii in conditii optime, mizand pe interanctiunea online cu clientii, atat in ceea ce priveste subscrierile, cat si gestionarea daunelor. In noua categorie de stiri Asigurari in etapa COVID-19 de pe 1asig.ro gasiti toate anunturile companiilor!