1asig.ro
1asig.ro
Deciziile adoptate in aceasta ...

Deciziile adoptate in aceasta saptamana de Consiliul de Administratie al CNPF

5 min. / 1.540 cuvinte
Consiliul de Administratie al Comisiei Nationale Pietei Financiare (CNPF) a aprobat, in cadrul sedintei de marti, masuri privind functionarea pietei financiare nebancare supravegheate.

PROMO


Astfel, CNPF a autorizat:

Eliminarea Intreprinderii Mixte Moldo-Engleze "First Audit International" SA din lista entitatilor de audit eligibile sa efectueze auditul unui asigurator (reasigurator). Totodata, potrivit deciziei CNPF, entitatea mentionata urmeaza sa efectueze, in stricta conformitate cu cadrul normativ, misiunile de audit (aferente auditului in scop de supraveghere pentru anul 2020), pentru care a fost aprobata anterior de catre autoritatea de supraveghere.

Aprobarea modificarii participatiilor calificate detinute in capitalul social in cadrul ACORD GRUP privind:
  • instrainarea participatiei calificate indirecte detinute de catre dna Tamara SUVOROVA (16,66% din capitalul social al asiguratorului);
  •  instrainarea participatiei calificate indirecte detinute de catre dna Inna MIKHEEVA (16,66% din capitalul social al asiguratorului);
  • majorarea pana la 40,45% a participatiei calificate indirecte detinute de catre GRITCAN Nina;
  • majorarea pana la 31,31% a participatiei calificate indirecte detinute de catre Alexandru ZAGREBELNII.
Substituirea unui membru Maria BACIUCU cu Catalin Sabin MAZILU al echipei de audit IM SA GRANT THORNTON AUDIT SRL pentru efectuarea misiunilor de audit (2020) in cadrul GRAWE CARAT ASIGURARI.

Avizarea admiterii spre tranzactionare pe piata reglementata a valorilor mobiliare emise de SA BAZA DE TRANSPORT AUTO NR. 9 DIN DONDUSENI, cu conditia intrunirii cerintelor de admitere prevazute de Regulile pietei reglementate.
741 accesari