1asig.ro
1asig.ro
CONCURS: Tie ce iti aduce bucurie?

CONCURS: Tie ce iti aduce bucurie?

5 min. / 1.540 cuvinte
O atitudine pozitiva este esentiala pentru o viata sanatoasa. Tocmai de aceea, in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate", romanii sunt provocati sa participe la un exercitiu care urmareste "antrenarea" optimismului si cultivarea unei atitudini pozitive.

PROMO


Acestia trebuie doar sa lase un comentariu la postarea de concurs in care sa mentioneze un lucru care le-a adus bucurie zilele acestea.

Participa si tu la concurs aici si provoaca-ti si prietenii!

Acesta este al treilea concurs din cele trei aflate in desfasurare in cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate". Obiectivul acestora este sa atraga atentia asupra importantei sanatatii mentale, precum si a dezvoltarii creativitatii si a functiilor cognitive.

Despre Luna Asigurarilor de Sanatate

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, Fabrica de Asigurari si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

1.297 accesari