1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
AV BROKER, de 15 ani pe piata de ...

AV BROKER, de 15 ani pe piata de asigurari din Republica Moldova

AV Broker a implinit in acest an, pe 9 martie, 15 ani de activitate pe piata de asigurari din Republica Moldova si promite sa fie alaturi de clientii sai, chiar si in vremuri precum acestea, de pandemie.

AV Broker se axeaza pe oferirea de consultanta in domeniul asigurarilor si este o companie de top in randul brokerilor de asigurare din republica Moldova. Compania de brokeraj a depasit cu succes perioadele dificile cu care s-a confruntat piata asigurarilor din Republica Moldova si a facut fata provocarilor aduse de pandemie.

"Parca mai ieri mergeam pe la companii de asigurari pentru a semna primele contracte (de misit pe atunci) pentru a putea vinde polite de asigurare din numele lor. A inceput mai greu, lumea nu prea intelegea cine mai sunt si brokerii astia de asigurare. Eram student la ASEM, si ma interesau mai mult probleme ce tin de toata gestiunea unei intreprinderi, mai ales impozite, taxe etc. In loc sa tin pasul cu frecventarea orelor, eu imi puneam intrebari de genul: cum sa vind polite de asigurare, care ar fi strategia corecta, si asta in conditiile cand notiunea de broker in asigurari era una necunoscuta", a precizat Anton CABA, fondatorul companiei de brokeraj si Presedintele Asociatiei Brokerilor de Asigurare-Reasigurare din Republica Moldova (ABAR).

De asemenea, oficialul AV Broker mai spune ca cei mai importanti sunt clientii multumiti de produsele si serviciile oferite, si crede in afacerile pe termen lung.