Care sunt avantajele serviciilor TPA?

Tweet
Specialistii de daune din industria asigurarilor s-au reunit miercuri, 12 iunie a.c., in cadrul workshop-ului "Who is BROADSPIRE, by Crawford & Company? What is TPA - Third Party Administration?", eveniment ce a oferit participantilor sansa de a afla informatii detaliate despre serviciile TPA - Third Party Administration (de gestionare a daunelor in beneficiul tertilor - n.red.), precum si beneficiile si oportunitatile oferite de o solutie de ultima generatie, clasificate printre cele mai bune la nivel global.

De asemenea, workshop-ul a reprezentat o oportunitate de business networking in cadrul careia oficialii BROADSPIRE, by Crawford & Company si specialistii in daune de pe piata locala au avut ocazia sa se cunoasca reciproc si sa faca schimb de experienta.

"Conceptul TPA - de gestionare a daunelor in beneficiul tertilor este unul cunoscut in Statele Unite, dar relativ nou in pietele din alte zone din lume. In contextul complex de astazi al industriei de asigurari, TPA - Third Party Administration ajuta asiguratorii, guvernele, corporatiile, companiile auto-asigurate, brokerii dar si alte companii din piata sa isi reduca costurile in ceea ce priveste daunele si sa ofere rezultate mai bune pentru toti cei implicati", a explicat Steven M. LULEWICZ, Vice President, Global - Strategic Markets & Clients, BROADSPIRE Services.

Conform lui Steven M. LULEWICZ, avantajele TPA includ:
Prin intermediul serviciilor de tip TPA, BROADSPIRE ofera "o rata de reducere cu 20% a frecventei daunelor pentru clientii cheie", a subliniat Kirsten M. EARLY, JD MBA Managing Director, Broadspire, by Crawford & Company.

Faptul ca serviciile TPA pot fi utilizate de o larga varietate de companii este demonstrat si de portofoliul BROADSPIRE. "Printre clientii BROADSPIRE se numara, in momentul de fata, companii de logistica si producatori internationali, companii din zona de retail si industria ospitalitatii, brokeri, companii de asigurare, dar si agenti specializati", a subliniat John FEARN, Broadspire by Crawford & Company.

BROADSPIRE este compania de administrare a daunelor (TPA - Third-Party Administrator) detinuta de CRAWFORD. BROADSPIRE ofera o gama completa de servicii de gestionare a daunelor.

Prezentarile integrale sustinute de specialisti in cadrul workshop-ului pot fi accesate pe pagina evenimentului.

[galerie|Broadspire2019]