Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!", distribuita soferilor din Oradea

Tweet
Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!", care include sfaturi rutiere in format de buzunar, a fost distribuita saptamana aceasta in municipiul Oradea, prin intermediul reprezentantilor INTER Broker si a Politiei Bihor.

"Consecventi principiului nostru de a sprijini permanent interesele tuturor clientilor, in perioada 11-12 septembrie 2018, in calitate de sustinator al campaniei TREAZ LA VOLAN, impreuna cu Politia Bihor, am contribuit la informarea participantilor din traficul rutier din municipiul Oradea in legatura cu principalele riscuri si reguli de urmat la volan", a declarat Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker de Asigurare.

"Reteta unui "accident reusit" include urmatoarele ingrediente: o baza mult prea "generoasa" de oboseala sau agitatie, peste care se gaseste o portie mult prea vasta de factori conturbatori (telefon, gps, copilot, sosea inadecvata, etc.) iar "cireasa de pe tort": viteza, mult prea mare. In Ungaria sau mai la vest, viteza se respecta pentru ca radarele fixe genereaza amenzi mari care vin in plic si se retin automat din contul personal, considera Cerasela CHIRIAC.

Ea a adaugat ca, in Romania, vom reusi sa salvam cu siguranta vieti, atunci cand radarele fixe vor fi mai insemnate cantitativ.

Descarca aici brosura "FII TREAZ LA VOLAN!"

Despre FII TREAZ LA VOLAN!

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO, 5 to go si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.


Mai multe detalii sunt disponibile si pe treazlavolan.ro, precum si pe Facebook, Instagram si YouTube.