Astazi, ultima zi de inscriere la cea de-a patra editie a conferintei "Noua era in banking: Revolutia digitala", organizata de IBR

Tweet
Institutul Bancar Roman (IBR) - cel mai important furnizor de cursuri de formare pentru industria serviciilor financiare din Romania -, organizeaza, in parteneriat cu Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), in data de 17 aprilie a.c., cea de-a patra editie a conferintei "Noua era in banking: Revolutia digitala". Cel de-al patrulea eveniment organizat de IBR si ACCA va gravita in jurul temei "RegTech Driving Transformation in Banking", subiect de actualitate in industria financiara, si nu numai.

Pentru cei nefamiliarizati cu domeniul, RegTech reprezinta, pe scurt, utilizarea tehnologiei pentru a asigura conformitatea cu privire la monitorizarea si raportarea la noile reglementari. Spre deosebire de FinTech, RegTech se concentreaza mai putin pe inovatia tehnologiei in sine si mai mult pe expertiza obtinuta in urma inovatiilor tehnologice. Astfel, prin intermediul RegTech, procesele de reglementare sunt automatizate, ceea ce garanteaza respectarea reglementarilor.

Conferinta organizata de IBR si ACCA reuneste peste 300 de specialisti reprezentand banci si institutii financiare, companii fintech si intreprinderi mici si mijlocii, furnizori de servicii financiare online etc., in cadrul unui eveniment interactiv, cu perspective multiple asupra digitalizarii domeniului financiar-bancar, oferite de experti de top. Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul celei de-a patra editii a conferintei "Noua era in banking: Revolutia digitala", se regasesc:
Keynote speaker la acest eveniment va fi prof. Florin GEORGESCU - Prim-viceguvernator, Banca Nationala a Romaniei -, conferinta va fi moderata de Gabriela HARTESCU - Director General, Institutul Bancar Roman -, si Rodica TUCHILA - Director Executiv, Asociatia Romana a Bancilor -, iar printre vorbitori se numara:
Cea de-a patra editie a conferintei "Noua era in banking: Revolutia digitala", cu tema "RegTech Driving Transformation in Banking", va avea loc marti, 17 aprilie, la sediul Institutului Bancar Roman, incepand cu ora 10.00. Taxa de participare este de 100 euro/persoana. Pentru profesionistii din domeniul bancar si/sau membri/studenti ai asociatiei britanice ACCA, participarea este gratuita. Cum locurile sunt limitate, iar astazi este ultima zi de inscriere, ar trebui sa iti rezervi locul chiar acum.

Detalii despre inregistrare si eveniment pot fi obtinute la numarul de telefon 0748.886.807 si/sau la adresa de e-mail mihaela.radu@ibr-rbi.ro. Persoana de contact: Mihaela RADU - Training Specialist.