VIDEO: Cine au fost castigatorii Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2017?

Tweet
Profesionalism, echilibru si o atmosfera electrizanta: astfel poate fi descrisa, pe scurt, editia a XVII-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de Publicatiile XPRIMM. In cadrul evenimentului devenit deja traditional au fost celebrate cele mai bune rezultate ale companiilor si specialistilor din piata de profil.

Castigatorii Marilor Premii au fost:
Rezultatele si performantele extraordinare ale companiilor de asigurare din anul precedent, dar si produsele care s-au remarcat prin calitate si inovatie au fost, de asemenea, celebrate cu prilejul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor. Astfel, Premiile pentru companii de asigurare au mers catre:
De asemenea, Premiile pentru produse de asigurare au fost decernate astfel:
Rolul important pe care il joaca intermediarii pentru piata de asigurari a fost celebrat in cadrul Galei. Astfel, castigatorii Premiilor pentru brokerajul de asigurari au fost:
Potentialul si realizarile profesionistilor din domeniu, dar si sustinerea dezvoltarii pietei de profil din Romania au fost recompensate prin acordarea Premiilor Speciale:
In cadrul editiei a XVII-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor au fost decernate si Premiile Pensiilor Private. Alaturi de marele premiu Compania anului, au fost acordate distinctii pentru excelenta in administrarea fondurilor facultative sau obligatorii. Castigatorii au fost:
De asemenea, au fost acordate Premii Pentru Performanta Regionala in Asigurari sucursalelor nominalizate de asiguratori, precum si Premii Pentru Performanta Regionala in Brokeraj primilor 5 brokeri de asigurare ierarhizati la nivelul fiecarui judet.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2017 s-a desfasurat intr-o atmosfera electrizanta: jongleriile si acrobatiile aeriene spectaculoase sustinute de profesionisti din lumea circului au tinut participantii cu sufletul la gura de-a lungul serii.

In acest an, evenimentul a avut loc cu sprijinul companiei de regularizare de daune PAVALASCU Risk Consultants si al casei de avocatura NEACSU si Asociatii, care au sustinut gala in calitate de Parteneri. De asemenea, evenimentul a fost sprijinit de CODECS si Fashion by LAINA.[galerie|Gala-Premiilor-Pietei-Asigurarilor-2017]