1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ZURICH va achizitiona compania de Inteligenta Artificiala conversationala AlphaChat

ZURICH Insurance Group a convenit sa achizitioneze compania AlphaChat, cu sediul in Estonia, care ofera tehnologie de Inteligenta Artificiala (AI) conversationala, pentru automatizarea serviciilor pentru clienti si pentru a spori si mai mult capacitatile digitale ale Grupului.

AlphaChat e unul dintre cele mai avansate start-up-uri in domeniul Inteligentei Artificiale conversationale, cu o echipa de antreprenori experimentati si specialisti in Machine Learning. Fondata in 2017, AlphaChat a construit un produs de automatizare a mesageriei capabil sa inteleaga limbajul natural, sa autentifice utilizatorii, sa ofere raspunsuri personalizate si sa execute tranzactii, eliminand intreruperile din comunicarea cu clientii.

Tehnologia joaca un rol esential in avansarea strategiei ZURICH axate pe client, prin diferentierea ofertei, imbunatatirea experientei clientilor si simplificarea interactiunilor. Inteligenta Artificiala conversationala este esentiala pentru a raspunde cererii tot mai mari din partea clientilor pentru produse si servicii personalizate, disponibile non-stop.

"Am petrecut zeci de ani pentru a invata cum sa comunicam cu computerele prin diferite limbaje de programare. Acum, este timpul ca si computerele sa invete cum sa aiba o conversatie personala cu noi toti. Procesarea limbajului natural este esentiala pentru a imbunatati si mai mult experienta clientilor, completand interactiunea umana in cel mai natural mod posibil. Suntem foarte incantati ca AlphaChat se alatura ZURICH, pentru a ne ajuta sa avansam in continuare in transformarea noastra digitala", spune Ericson CHAN - Group Chief Information and Digital Officer, ZURICH.

Achizitia AlphaChat va consolida considerabil capacitatile de Inteligenta Artificiala Conversationala ale ZURICH si va ajuta Grupul sa creeze o abordare coerenta si eficienta pentru dezvoltarea asistentilor virtuali inteligenti in cadrul companiilor, atat in scopuri interne, cat si externe.

"Comunicarea cu clientii se indreapta din ce in ce mai mult catre canalele de mesagerie digitala. Suntem incantati sa ne alaturam ZURICH in calatoria lor de transformare digitala. Bazandu-se pe echipa noastra de prima clasa si pe puterea produsului nostru, ZURICH lanseaza un Centru de Excelenta pentru Automatizare Inteligenta in Estonia, unde ne concentram pe crearea de solutii de automatizare a mesageriei bazate pe Inteligenta Artificiala pentru clientii ZURICH la nivel global", a declarat si Indrek VAINU - CEO, AlphaChat.