1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ZURICH lanseaza primul serviciu pentru clientii cu deficiente de auz

ZURICH lanseaza un serviciu dedicat clientilor cu deficiente de auz, prin intermediul caruia acestia vor putea afla mai multe despre produsele si serviciile de asigurari oferite de companie, arata International Adviser, in editia electronica. Astfel, potrivit sursei citate, acest proiect, implementat alaturi de SignLive, le va oferi clientilor cu probleme de auz un interpret video care sa optimizeze comunicarea si, implicit, relatia dintre consumatori si companie.

Interpretul video va actiona in numele clientului si va fi liantul dintre consumator si companie. Serviciul va fi gratuit, iar consumatorii il pot accesa atat de pe dispozitivele mobile, descarcand aplicatia ZURICH, cat si de pe sistemele desktop, descarcand software-ul SignLive. Consumatorii eligibili pentru acest serviciu vor trebui, subliniaza International Adviser, sa se inregistreze cu un cont SignLive si sa testeze calitatea video a dispozitivului.

"Ne mandrim cu parteneriatul incheiat cu SignLive. Este un serviciu fantastic, despre care credem ca va face diferenta in favoarea clientilor nostri cu deficiente de auz, permitandu-le acestora sa interactioneze cu noi intr-un mod care sa functioneze cu adevarat pentru ei. Suntem increzatori ca acest serviciu va fi bine primit. Continuam sa cautam moduri de a inova si de a imbunatati experienta pentru fiecare client", a declarat Richard PASH - Executive Sponsor for Vulnerable Customers, ZURICH.

ZURICH este prima companie de asigurari din Marea Britanie care incheie un parteneriat cu SignLive in acest sens si le ofera clientilor acest tip de serviciu. "Suntem incantati sa colaboram cu ZURICH, primul asigurator care foloseste acest serviciu, si vom ajuta compania sa imbunatateasca experienta oferita consumatorilor cu deficiente de auz. Suntem increzatori ca acest serviciu va fi unul popular pentru clientii ZURICH", a precizat si Joel KELLHOFER - Director, SignLive.