1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR: Uitati de ...

ZODIA ASIGURARILOR: Uitati de criza. Marea provocare va fi cu totul alta ...

De mai bine de un an suntem avertizati cu privire la intrarea intr-o noua criza economica, similara celei din 2008.Marea provocare va fi insa cu totul alta.

Ceea ce a impiedicat un efect de domino asupra companiilor din intreaga Europa a fost iarna blanda care tocmai a trecut. Consumul mare de gaz ar fi dus la inchiderea unor mari consumatori industriali din UE, fapt care ar fi provocat un adevarat dezastru economic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

Dar va putea tara noastra sa profite de oportunitatile care ne bat la usa? Vor reusi companiile noastre sa aiba atat resursa umana necesara, cat si capitalul care sa permita investitiile utile?

Vom primi raspunsurile dintr-o noua emisiune "Zodia Asigurarilor", de la Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatul sau, Radu CRACIUN, Presedinte, BCR Pensii.

Urmariti aceasta noua dezbatere in care vor fi analizate marile oportunitati de business din Romania joi, 23 martie, incepand cu ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.