1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

XPRIMM pregateste lansarea unui nou proiect. Ce poti sa spui despre Oamenii din Asigurari?

XPRIMM introduce in grila de toamna o noua emisiune bazata pe povestile de viata ale unor oameni valorosi din industria asigurarilor. Noul proiect va aduce in lumina reflectoarelor atat traseul profesional parcurs de liderii industriei, cat si aspecte importante din viata personala ale acestora. Dincolo de statutul profesional, asiguratorii sunt oameni, cu lectii de mentorat, regrete si grija zilei de maine.

Emisiunea "Despre Oameni by XPRIMM"- care va avea o prima editie pilot - va debuta pe 11 septembrie la Oradea si va fi transmisa live pe canalul XPRIMM de youtube, incepand cu ora 13:30.

Seria de emisiuni se deschide avand-o ca invitata pe Cerasela CHIRIAC, Owner INTER Broker, o persoana cu o vasta experienta in asigurari, un pilon al rezistentei feminine intr-o lume dominata de figuri masculine.

"Suntem convinsi ca povestile de viata ale liderilor din asigurari vor starni interes si emotie audientei noastre. In aceasta emisiune nu vom discuta despre cifre sau indicatori de business, ci despre reusite, esecuri, dificultati, nopti nedormite si filozofii de viata. Avem incredere ca aceasta noua productie va fi primita asa cum se cuvine de catre industrie, iar cat mai multi lideri vor dori sa-si impartaseasca cu noi povestile de succes", a precizat Bianca CIOCOTISAN, moderatorul emisiunii.

Va invitam sa ne fiti alaturi in acest nou proiect!