1asig.ro
1asig.ro
XPRIMM Time for Business ...

XPRIMM Time for Business International va fi din nou live pe YouTube, miercuri - 10 martie

5 min. / 1.540 cuvinte
XPRIMM Time for Business International va fi din nou LIVE pe canalul YouTube, miercuri, 10 martie, la ora 16.00 EEST, pentru o noua emisiune online care va evidentia transformarea traditionala a riscului asigurarii catre diminuarea si prevenirea riscurilor bazate pe tehnologie.

PROMO


Invitatii emisiunii vor fi:
  • Isabelle FLUCKIGER, Program Director New Technologies and Data, The Geneva Association
  • Matteo CARBONE, Founder and Director, IoT Insurance Observatory
Gazda emisiunii va fi Daniela GHETU, Director Editorial, XPRIMM Publications.

In cadrul dezbaterii va fi prezentata cea mai recenta cercetare a Asociatiei de la Geneva cu privire la inevitabila schimbare de paradigma de la rolul traditional de transfer al riscurilor (plata ex-post a daunei) industriei la o integrare sinergica cu prevenirea ex-ante a pierderilor.

Asociatia de la Geneva colaboreaza cu Observatorul IoT al Asigurarilor pentru a efectua primele cercetari in vederea abordarii aceastei noi paradigme, analizand industria globala a asigurarilor din toate liniile de activitate, etapele maturitatii si aplicatiile de-a lungul si dincolo de lantul valoric al asigurarilor. Cele doua grupuri de cercetare reprezinta companii din 26 de tari care gestioneaza active de 17,9 miliarde de dolari; angajeaza 2,6 milioane de oameni; si protejeaza 2 miliarde de oameni.

Initiativa de cercetare implica analizarea celor mai bune practici prin intermediul a aproape 100 de ore de discutii si interviuri cu academicieni si directorii a peste 50 de asiguratori, reasiguratori, InsurTechs, companii de tehnologie, furnizori de tehnologie IoT si alte institutii. Prin aceasta abordare, cercetatorii au castigat o intelegere nefiltrata si profunda a tuturor aspectelor formarii, si a povestilor de succes reale.

De asemenea, cercetarile Asociatiei de la Geneva vor detalia:
- obiectivele reale ale transformarii afacerii
- cele mai bune practici de asigurare IoT pana in prezent, ex.: acestea nu sunt modalitati futuriste sau exotice de a gestiona primele fluctuante
- concentrarea consecventa a celor intervievati pe crearea unei lumi mai bune si, astfel, dezmintirea preocuparilor comune ca utilizarea IoT in asigurare este echivalenta cu discriminarea in materie de preturi.

Raportul va oferi recomandari asiguratorilor, autoritatilor de reglementare si companiilor tehnologice, inclusiv furnizorilor de tehnologie IoT, pentru a adopta in mod eficient solutii IoT de asigurare, in special pentru reducerea riscurilor in timp real si pentru programe de schimbare a comportamentului.

Ramaneti online si urmariti-ne pe canalul nostru YouTube pentru emisiunea LIVE de miercuri, 10 martie la ora 16.00 EEST.

2.974 accesari