XPRIMM Time for Business - GDPR - Impact Asupra Sportului Romanesc - Interne - Asigurari...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Interne 
 Internationale 
 ICAR 
 FIAR 



Bucuresti
14
1 EUR = 4.6671 RON
1 USD = 4.0557 RON










RFI

Interne

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

XPRIMM Time for Business - GDPR - Impact Asupra Sportului Romanesc





XPRIMM Time for Business - GDPR - Impact Asupra Sportului Romanesc
Luni, 12 februarie 2018, 14:30 - 17:00
Hotel Sheraton, Bucuresti

25 mai 2018 este data implementarii GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale), iar industria de sport din Romania trebuie sa se adapteze cat mai rapid la prevederile noului Regulament.

GDPR aduce mai multe noutati, dar si provocari pentru operatorii din sportul profesionist romanesc, toate pe fondul intensificarii controlului autoritatilor pentru securizarea datelor cu caracter personal si limitarea posibilitatii ca acestea sa ajunga in spatiul public.
Astfel, cei implicati in domeniul sportului trebuie sa adopte cat mai urgent masurile de optimizare si securizare a proceselor si sa aiba o politica interna de tratare a datelor cu caracter personal.

Este evident ca toate acestea vor presupune si resurse financiare deloc neglijabile, pentru o implementare rapida si functionala a noilor procese.
Cum adaptam prevederile GDPR in domeniul sportului si care sunt etapele de parcurs? Cum optimizam procesele interne, managementul datelor, dar si costurile de implementare? Cum vad autoritatile de control in domeniu aceste realitati si care sunt recomandarile pentru actorii implicati?

Va invitam sa raspundem impreuna acestor provocari si sa dezbatem studii de caz dedicate, adaptate pentru industria de sport, alaturi de reprezentanti ai Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Ministerului Tineretului si Sportului, ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Federatii si cluburi profesioniste de profil, avocatura, consultanta si IT dar si reprezentanti ai presei de specialitate.


14.30 - 15.00 Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee

Moderator

Cristian JURA
Prof. Univ. Dr, Secretar de Stat
CNCD

Vorbitori

Ancuta Gianina OPRE
Presedinte
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Alina SAVOIU
Sef Birou Juridic si Comunicare
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bogdan LUPU
Network One Distribution
Microsoft Lead
Maria ILIN
Avocat
Jinaru, Mihai & Notingher, Law Offices & Tax Advisors
Tudor GALOS
Digital Transformation Consultant

15.00 - 17.00

  • Implicatiile implementarii GDPR asupra industriei sportului din Romania
  • Managementul datelor si monitorizarea fluxurilor informationale si a proceselor din cadrul federatiilor sportive si a cluburilor profesioniste
  • Solutii pentru securizarea datelor cu caracter personal procesate de catre operatorii din industria de profil
  • Cu ce probleme se confrunta organizatiile si asociatiile sportive in implementarea GDPR?


Alina SAVOIU - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - Download

Tudor GALOS - Digital Transformation Consultant - Download

Maria ILIN - Jinaru, Mihai & Notingher, Law Offices & Tax Advisors - Download

Bogdan LUPU - Network One Distribution - Download


Georgiana OPREA, Event Coordinator
Mobil: 0752 111 411
Tel: 021 252 46 72
Fax: 021 252 46 73
e-mail: georgiana.oprea@xprimm.com

Cu Sprijinul

Partener Principal

Organizator






Share |





TOP Stiri






PAID

OMNIASIG




























Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM