1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

XPRIMM PROPERTY Insurance Report 2020 & S1 2021 pentru tarile CESEE si ex-URSS este live

Cititorilor XPRIMM li se ofera posibilitatea de a afla, in detaliu, cum s-au descurcat liniile de asigurari property in 2020 si in prima jumatate a anului 2021, in Europa Centrala si de Sud-Est, dar si in tarile din fosta URSS, cu cea mai recenta editie a XPRIMM PROPERTY Insurance Report 2020 & S1 2021, informeaza xprimm.com.

In timp ce vremea nefavorabila a provocat mai multe evenimente de dimensiuni semnificative atat in anul 2020, cat si in prima parte a anului 2021, cutremurul a fost singurul risc manifestat la o magnitudine cu adevarat catastrofala in CESEE. Croatia si Turcia au fost scenele a trei cutremure distincte, evenimente care, intr-o anumita masura, au afectat si tarile din jur.

XPRIMM PROPERTY Insurance Report 2020 & S1 2021 ofera detalii despre indicatorii pietei de asigurari property din regiunile analizate, la nivel regional si tara cu tara, precum si o imagine destul de detaliata a evenimentelor de natura catastrofala care au avut loc in perioada luata in considerare.

Mai multe detalii despre toate cele de mai sus puteti afla citind online cea mai recenta editie a XPRIMM PROPERTY Insurance Report 2020 & S1 2021.

De asemenea, puteti solicita un exemplar gratuit, in format PDF, AICI.