1asig.ro
1asig.ro

Willis Towers Watson a incheiat un acord definitiv pentru a achizitiona brokerul israelian Leaderim

Willis Towers Watson (WTW) a anuntat ca a semnat un acord definitiv pentru a achizitiona Leaderim, o companie de brokeraj in asigurari si consultanta de risc din Israel.

Leaderim este unul dintre cei mai importanti brokeri din Israel, cu o echipa de 45 de experti, care ofera o gama de solutii de asigurari comerciale pe piata israeliana. Compania a fost infiintata in urma cu peste 20 de ani si are o experienta profunda in programe multinationale de risc, reflectand numarul mare de companii globale care isi desfasoara activitatea in Israel.

"Acesta este un pas interesant, care reflecta strategia noastra globala de a lucra cu intreprinderi performante si cu potential ridicat pe piete infloritoare. Primirea Leaderim in echipa noastra ne consolideaza amprenta si capacitatile in Israel si in Orientul Mijlociu, in timp ce ei vor beneficia de valorificarea expertizei si a razei noastre de actiune la nivel global. Si-au construit o reputatie solida pentru inovatie si excelenta, care se aliniaza cu propriile noastre valori si ambitii", a declarat Pamela THOMSON-HALL - Head of International, WTW.

"WTW este un broker global important, care crede in piata israeliana pe termen lung. Acest vot de incredere ne conduce spre urmatoarea etapa a evolutiei noastre. Lucrand alaturi de colegii globali de la WTW, a caror echipa cunoaste deja bine aceasta piata, clientii nostri vor beneficia de acces la pietele globale, de solutii suplimentare si, in mod esential, de capacitatile superioare de date si analiza pentru care WTW este recunoscut. Credem ca transformarea noastra in WTW Israel va fi o veste buna pentru intreprinderile din Israel. Prin intermediul nostru, potentialii clienti vor putea imbunatati serviciile pe care le primesc zi de zi si produsele de asigurare pe care le achizitioneaza in prezent", a punctat si Oded HAIMOV - CEO, Leaderim.

WTW deserveste clientii din Israel de multi ani prin intermediul unui partener corespondent, astfel ca are o intelegere solida a pietei. Anuntul de a achizitiona Leaderim vine in urma unui acord initial de tip "heads of terms" incheiat in luna august. Cele doua parti au semnat acum un acord definitiv si vor progresa in vederea finalizarii achizitiei, care este supusa conditiilor tipice de incheiere, inclusiv aprobarii autoritatilor de reglementare. Termenii tranzactiei nu au fost dezvaluiti.