1asig.ro
1asig.ro
Vrem parerea voastra despre ...

Vrem parerea voastra despre protectia mediului!

5 min. / 1.540 cuvinte

Schimbarile climatice conduc la fenomene extreme care afecteaza locuintele si vietile oamenilor, de la inundatii puternice si valuri de caldura, pana la furtuni violente si incendii de vegetatie. In acest context, grija fata de locuinta noastra trebuie sa fie dublata cu grija fata de mediu, astfel ca, in cadrul campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte", vorbim nu doar despre asigurarea locuintei, ci si despre necesitatea de a avea un mediu mai curat. Iar aceste doua teme se regasesc intr-un sondaj online care urmareste sa afle parerea romanilor despre protectia mediului si a locuintei proprii.

Cu intrebari cat se poate de serioase, dar rezultate amuzante, sondajul atrage atentia asupra celor mai importante masuri pe care le putem lua pentru a ajuta planeta, dar si pentru a ne proteja locuinta. De asemenea, pentru a incuraja implicarea, participantii care raspund la intrebari si aleg sa isi lase adresa de e-mail au sansa de a castiga unul din cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online, acordate prin tragere la sorti. 

Spune-ne, asadar, care este parerea ta despre protectia mediului! Distribuie mai departe sondajul, ca sa il vada si clientii tai.

Despre Luna Asigurarilor de Locuinte

Editia a IX-a a campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, alaturi de protectia "casei" in care "locuiesc" toate casele noastre - mediul inconjurator.

Proiectul este organizat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania.

Parteneri campaniei sunt EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, ERGO, EUROLIFE, ASITO Kapital, Renomia SRBA Insurance Broker, AON Romania, INTER Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker, FABRICA de Asigurari si ROM Insurance.

Campania se desfasoara cu sprijinul UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te

 

983 accesari