1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Vrei un business de succes? Vino la "ADN Antreprenor 2018"

Esti un antreprenor cu experienta sau unul la inceput de drum? In ambele cazuri, trebuie sa fii constient ca vei intalni multe obstacole in calea spre succes. Stii cum sa transformi aceste obstacole in oportunitati? Daca nu, vino, pe 28 martie, la "ADN Antreprenor 2018" si invata de la cei mai puternici antreprenori din Romania. Evenimentul, organizat de revista Biz, la ARCUB Gabroveni, te ajuta sa intelegi ce inseamna un business de succes in 2018 si cum sa conduci o astfel de afacere in Romania.

Printre speakerii care si-au anuntat prezenta la conferinta "ADN Antreprenor 2018", se numara antreprenori si lideri cu viziune si strategii bine puse la punct, care si-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului: Cristian CONSTANTINESCU - Antreprenor si Angel Investor; Sorin STOICA - Fondator, ETURIA; Sergiu BIRIS - Fondator, TRILULILU, LIVERAIL si ZONGA; Octavian BADESCU - Antreprenor; Oliver BAUER - Proprietar si enolog, CRAMA BAUER.

De asemenea, dezbaterile despre provocarile si oportunitatile pe care le ofera antreprenoriatul din Romania vor aduce, la ARCUB Gabroveni, specialisti si profesionisti din mediul de afaceri national: Iancu GUDA - Director General, COFACE Credit Management Services; Dan BUCSA - Economist-sef, ECE, UniCredit Bank. Cu totii, te vor invata, printre altele, cum sa lucrezi cu aceeasi pasiune si determinare indiferent de conditiile economice si cum sa castigi lupta impotriva obstacolelor birocratice.

In cadrul evenimentului, va fi lansata si cea de-a doua editie a cartii "Antreprenori de Romania", care grupeaza pe judete companiile antreprenoriale romanesti cu cea mai mare cifra de afaceri. Anuarul include doar companii cu actionariat local, care nu apeleaza la structuri de actionariat de tip offshore, numele actionarilor, pachetul de actiuni detinut de fiecare in parte, orasul in care isi desfasoara activitatea, numarul de angajati, cifra de afaceri si domeniul de activitate.

Conferinta "ADN Antreprenor 2018" este un proiect Biz, realizat in parteneriat cu UniCredit Bank, portalul 1asig.ro fiind unul dintre Partenerii Media ai acestui eveniment. Abonatii publicatiilor XPRIMM se bucura de un discount de 20%, daca, la inregistrare, folosesc codul XP20. Mai multe detalii despre "ADN Antreprenor 2018" - program, speakeri, inscriere etc. -, sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Pentru informatii suplimentare si/sau acreditari de presa, persoanele interesate pot trimite un mail la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro.