1asig.ro
1asig.ro
Valentin IONESCU (ISF): Programele ...

Valentin IONESCU (ISF): Programele de formare profesionala si educatia financiara, piloni strategici in dezvoltarea pietelor financiare nebancare

5 min. / 1.540 cuvinte
"Programele de formare profesionala pe care ISF le ofera pentru perioada urmatoare, cu desfasurare in mediul online, au scopul de a oferi posibilitatea angajatilor din asigurari, pensii private, piata de capital, dar si din alte domenii, de a-si imbunatati competentele profesionale, astfel incat sa se adapteze mai usor la schimbarile de pe piata muncii dar si din domeniul in care lucreaza", a declarat Valentin IONESCU, Presedintele Institutului de Studii Financiare.

PROMO


ISF contribuie la cresterea gradului de profesionalism al actorilor din pietele financiare nebancare si urmareste indeplinirea functiei de educatie financiara, prin organizarea de activitati, campanii si programe de informare si educare in domeniul financiar, la nivel national.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati: https://www.isf.ro/ro/cursuri

In baza Deciziei Consiliului ASF de la inceputul lunii septembrie 2020, componenta Consiliului Director ISF (Institutul de Studii Financiare) a fost modificata, iar functia de Presedinte i-a revenit lui Valentin IONESCU.

Valentin IONESCU, Presedinte ISF, a declarat, pentru 1asig.ro, ca Institutul de Studii Financiare va deveni un pilon pentru sustinerea educatiei financiare in Romania.

"In contextul evolutiei pietelor financiare din ultimii ani, educatia financiara si formarea profesionala permanenta au devenit deosebit de importante pentru toate categoriile de specialisti si profesionisti care activeaza in cadrul pietelor financiare. Importanta formarii si dezvoltarii profesionale a crescut considerabil in ultimii ani, datorita ritmului accelerat in care au loc schimbari in organizarea si functionarea pietelor financiare, existand o puternica relatie de interdependenta intre cele doua procese", a afirmat noul Presedinte ISF. Mai multe declaratii gasiti aici.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
ISF organizeaza un curs de formare profesionala pentru Conciliatori (SAL-FIN)

2.670 accesari