1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: Reprezentantii EIOPA detaliaza, la Bucuresti, noile tendinte europene in domeniul asigurarilor

[video|12263]Reprezentantii Autoritatii Europene pentru Asigurari si Pensii Ocupationale - EIOPA se reunesc pe 12 martie a.c. la Bucuresti pentru a detalia cele mai noi proiecte legislative si tendinte europene in materie de reglementare a industriei de servicii financiare.

Astfel, in cadrul Conferintei Europene privind Protectia Consumatorului in Serviciile Financiare, Katja WUERTZ, Head of Unit for Consumer Protection, EIOPA, va contura o imagine la zi a reglementarilor europene in acest domeniu, in special in privinta protectiei consumatorilor si va raspunde, totodata, la intrebarile participantilor cu privire la impactul acestora pe pietele nationale. Asadar, conferinta constituie un adevarat "workshop interactiv" si un forum european de dezbatere pentru toti actorii implicati direct in industria de servicii financiare.

Cu aceasta ocazie, vor mai sustine prezentari pe teme de actualitate Arthur HILLIARD, Policy Advisor, Conduct of Business Department, Insurance Europe, dar si reprezentanti ai autoritatilor de supraveghere sau asociatii profesionale din Spania, Slovenia, Ungaria si Franta.

Conferinta Europeana privind Protectia Consumatorului in Serviciile Financiare se adreseaza reprezentantilor autoritatilor europene si romanesti, asociatiilor dedicate protectiei consumatorilor, profesionistilor si specialistilor care activeaza in companiile de asigurari si de brokeraj, in banci, fonduri de investitii si nu numai.

Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatea de inscriere accesati site-ul oficial al evenimentului.