1asig.ro

VIDEO: PLATINUM Asigurari, ASIGEST si BIOGENIS lanseaza STEM CELL - Asigurarea pentru transplant cu celule stem

5 min. / 1.540 cuvinte
PLATINUM Asigurari-Reasigurari, la initiativa BIOGENIS - Banca de Celule Stem si in parteneriat cu ASIGEST Broker de Asigurare, a lansat produsul de asigurare dedicat transplantului de celule stem - STEM CELL, un produs de asigurare de nisa, care acopera toate costurile si cheltuielile generate de un transplant de celule stem.

PROMO


Initiatorii produsului declara ca acesta a fost creat ca raspuns la o nevoie existenta in piata, in contextul unui numar tot mai mare de parinti care apeleaza la recoltarea si stocarea de celule stem din cordonul ombilical.

Asigurarea pentru transplant de celule stem STEM CELL aduce un sprijin financiar parintilor la nevoie, acoperind costurile si cheltuielile unui transplant de celule stem, efectuat atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana, daca transplantul nu poate fi efectuat in Romania.

"Partenerii nostri BIOGENIS ne-au semnalat la inceputul acestui an nevoia unui asemenea produs de nisa pe piata asigurarilor din Romania. Am cautat un produs similar, atat in Europa, cat si in Romania, si am gasit in PLATINUM Asigurari partenerul impreuna cu care am dezvoltat acest produs pliat pe nevoile unui parinte care se vede nevoit sa apeleze la transplantul de celule stem recoltate la nasterea micutului pentru a-l vindeca", a declarat Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST Broker.

Anca BABANEATA, CEO al PLATINUM Asigurari, a declarat cu privire la initiativa lansarii acestui produs: "Cand ASIGEST ne-a abordat intrebandu-ne daca am fi interesati sa dezvoltam un asemenea produs, am spus imediat DA, pentru ca asta ne defineste, asta facem noi: suntem aproape de Asiguratii nostri cu produse pliate pe nevoile lor specifice. Acoperirea STEM CELL include o gama larga de boli grave care pot fi tratate prin transplantul cu celule stem, acordand limite de despagubire care preiau presiunea financiara a unor momente si asa extrem de dificile in viata unor parinti - pana la maxim 200.000 EUR cheltuieli aferente transplantului efectuat in Uniunea Europeana, si pana la 100.000 EUR in Romania, totul pentru o prima anuala de 120 EUR".

"In dezvoltarea acestui produs, am colaborat indeaproape cu partenerii nostri principali in reasigurare - GEN Re, Divizia Life/Health, produsul beneficiind si de sprijinul in reasigurare al GEN Re. Credem in acest produs, in beneficiile si avantajele majore ale acestuia, si speram ca, prin el, sa aducem liniste parintilor care s-au gandit sa apeleze la recoltarea si stocarea de celule stem din cordonul ombilical", a completat Anca BABANEATA.

Asigurarea STEM CELL are ca principale beneficii acoperirea cheltuielilor de transplant, investigatii si tratament, precum si cheltuielile de transport si cazare (Asigurat si insotitor), acces la servicii medicale de calitate si, in plus, pot beneficia de interventia de transplant chiar parintele sau/si ceilalti copii (ca Asigurati aditionali).

3.738 accesari