1asig.ro

VIDEO: Ora de Risc intra in vacanta. Ne revedem pe 14 ianuarie 2020!

5 min. / 1.540 cuvinte
Productiile video realizate de XPRIMM intra in vacanta. A fost un sezon de toamna plin, in care lideri si specialisti de top din industria asigurarilor ne-au calcat pragul, atat la emisiunea Ora de Risc, XPRIMM Time for Business, cat si la Despre Oameni, cea mai recenta emisiune lansata de trustul XPRIMM.

Ora de Risc, este o emisiune difuzata de RFI Romania, dar si live pe facebook. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 8 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

De-a lungul timpului, "Ora de Risc" a avut ca invitati sute de reprezentanti ai autoritatilor, institutiilor, companiilor de asigurari, brokerilor, dar si specialisti din domeniile conexe, care au transmis publicului ascultator informatii despre toate formele de protectie, preventie, asigurare, si nu numai.

In sezonul toamna-iarna (septembrie-decembrie) au fost transmise 13 emisiuni, dintre care una a fost Editie Speciala. In tot acest timp au fost invitati peste 20 de specialisti din piata de profil si nu numai.

Gazda emisiunii, Sergiu COSTACHE a incercat pe tot parcursul sezonului sa abordeze cele mai fierbinti subiecte si sa dezbata subiectele de actualitate din piata, explicate ascultatorilor folosind un limbaj accesibil.

Revenim cu un nou sezon in 14 ianuarie, insa, pana atunci, va invitam sa retraiti impreuna emostiile din spatele fiecarei emisiuni.XPRIMM TV - cu si despre oamenii din asigurari. In cele doua productii - XPRIMM Time for Business si Despre Oameni - sunt abordate subiecte de natura profesionala si personala, emisiuni a caror scop este acela de a analiza piata asigurarilor, dar si da oferi o latura mai umana profesiei de asigurator/broker.

In sezonul de toamna s-au filmat 13 emisiuni cu tot atatia invitati, iar pentru anul urmator ne propunem sa continuam sa aducem in atentia publicului aceleasi subiecte de calitate si invitati de top.

Va propunem o retrospectiva video a activitatii noastre, cu pregatirile si emotiile fiecarei emisiuni in parte.


1.089 accesari
Sondaj

Ce tipuri de asigurari anticipati ca vor creste cel mai mult in 2020?

- RCA
- Casco
- Locuinte
- Viata
- Sanatate
- Raspunderi civile
- Altele (mentionati in comentarii)


PROMO