1asig.ro
1asig.ro
VIDEO: Interviuri cu castigatorii ...

VIDEO: Interviuri cu castigatorii Conferintei Anuale a Partenerilor SAFETY Broker

5 min. / 1.540 cuvinte

In cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor SAFETY Broker 2021 au fost realizate interviuri cu sase dintre castigatorii editiei din acest an, pe care le puteti vizualiza, alaturi de clipul evenimentului, intr-un playlist special pe contul de YouTube XPRIMM!

PROMO


Conferinta Anuala a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat weekendul 10 - 12 septembrie 2021, in Eforie Nord, la Ana Hotels Europa, ocazie cu care compania a sarbatorit cei 16 ani de navigare in apele pietei de brokeraj si a prezentat obiectivele pe termen mediu si lung.

In cadrul evenimentului, la care au fost prezenti reprezentantii toturor asiguratorilor, si nu numai, au fost acordate mai multe premii, inclusiv sucursalelor si agentiilor cu cele mai bune rezultate.

Intregul playlist cu video-urile din cadrul evenimentului il gasiti AICI!

Totodata, interviurile individuale au fost realizate cu (click pe nume pentru a urmari video-ul):

Lavinia GAL - Sucursala Cluj

Daniel COLITA - Sucursala Timis

Viorica PUSCASU-HIJ - Sucursala Galati

Sorin COBZARU, Sucursala Iasi

Marcel BUZILA, Agentia Satu Mare

Dumitru STATE, Agentia Arges

Mai jos puteti revedea clipul Conferintei Anuale a Partenerilor SAFETY Broker 2021, pentru a intra in atmosfera evenimentului:
 


"Din fericire, de 16 ani SAFETY Broker reuseste cu succes sa navigheze in apele uneori line, dar cel mai adesea agitate, aidoma Marii Negre, ale pietei romanesti de brokeraj in asigurari. De opt ani, suntem Brokerul numarul 1 in retail, o performanta care consolideaza pozitia de lider si care recunoaste eforturile, dedicarea si profesionalismul echipei noastre!", a spus Viorel VASILE, Presedinte Consiliul de Administratie, SAFETY Broker. Mai multe declaratii cititi AICI.

SAFETY Broker are o cota de piata de aproape 8%, 50% din piata online, 1,1 milion de clienti, si peste 150 de unitati teritoriale. Pentru urmatorii 3 ani, compania si-a propus sa ajunga la o cota de piata de 15%.

Pentru a fi la curent cu noutatile din piata asigurarilor, dar si pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

 

1.849 accesari