1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: Gala DESTINE a inceput cu o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc


A 12-a editie a Galei Premiilor DESTINE Broker a inceput cu o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc, in cadrul careia au discutat despre secretul unui broker de succes, si nu numai, Marius DUTU - Vicepresedinte al CA DESTINE Holding SA si Training Manager -, Adrian GORAN - Manager Departament Asigurari de Viata, Sanatate si Pensii - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii.

Emisiunea a fost transmisa live, vineri, de pe contul de Facebook al lui Sergiu COSTACHE.

Tema emisiunii a fost "Care este secretul unui broker de succes", iar invitatii au identificat solutiile prin care DESTINE Broker se diferentiaza de alti jucatori din piata, punand accent pe Pregatirea profesionala continua, conform legislatiei, dar oferind echipei si numeroase alte cursuri interne.

Amintim ca emisiunea "Ora de Risc", realizata de Media XPRIMM la RFI Romania a primit, joi seara, Premiul pentru Dezvoltarea Educatiei Financiare in Media in cadrul Galei Premiilor EduFin, organizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Gala Premiilor DESTINE se desfasoara in acest weekend, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, fiind asteptati sute de membri ai echipei, reprezentanti ai companiilor de asigurare, colaboratori si parteneri.

DESTINE Broker este unul dintre cei mai mari jucatori din industrie, ocupand locul patru pe piata de brokeraj, cu o cota de piata de 5,27% si un volum de prime intermediate de peste 336 milioane de lei (72,1 mil. EUR) - conform calculelor realizate de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.