1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  GRAWE Carat a atins cota ...

VIDEO: GRAWE Carat a atins cota investitiilor in Republica Moldova de aproximativ un miliard de lei

5 min. / 1.540 cuvinte
Parte a grupului international GRAWE Group, cu o experienta de peste 192 de ani, GRAWE Carat a atins cota investitiilor in Republica Moldova de aproximativ un miliard de lei, investitia principala fiind in capitalul uman si dezvoltarea unei asigurari corecte, a precizat Veronica MALCOCI, Director General, GRAWE Carat, intr-un proiect video realizat in parteneriat cu Asociatia Investitorilor Straini din Republica Moldva.

PROMO


Conform oficialului companiei, misiunea GRAWE Carat este de a consolida increderea clientilor in asigurari, iar valorile GRAWE sunt dezvoltarea, stabilitatea, adaptabilitatea, increderea si dinamismul.

"Principala investitie a companiei GRAWE Carat este cea in capitalul uman si in dezvoltarea unei culturi corecte a asigurarilor. Astfel ne bucuram foarte mult ca toti angajatii nostri au parte de training-uri si schimburi de experienta din partea companiei-mama. Daca ne referim la investitiile din punct de vedere financiar, politica investitionala este o componenta foarte importanta in activitatea companiei noastre, intrucat avem obligatia pe termen scurt prin prisma asigurarilor generale si pe termen lung, de minimum zece ani prin prisma asigurarilor de viata cu capitalizare. Ne bucuram ca in acest moment avem investitii in valori imobiliare de stat in valoare de 850 milioane de lei, depozite bancare in valoare de circa 60 de milioane de lei si valori imobiliare de circa 62 milioane lei", a precizat Veronica MALCOCI in video-ul prezentat.

Cu ajutorul Asociatiei Investitorilor Straini, GRAWE a reusit sa contribuie la conectarea cadrului legal din domeniu la conditiile comunitatii europene. Membrii Asociatiei Investitorilor Straini sunt, in acest moment, 20 de companii cu investitii de peste 1 miliard 150 milioane de euro, care ofera in Republica Moldova peste 22 de mii de locuri de munca.

GRAWE Carat Asigurari are in gestiune active de peste un miliard de lei, o cifra anuala de peste 260 milioane lei, 250 de angajati si peste 30 de filiale deschise in Republica Moldova.

*Sursa video: Asociatia Investitorilor Straini din Republica Moldova. Proiect: Investing in Moldova's Future
639 accesari