1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: GLOBASIG creste o noua generatie de antreprenori in asigurari

[video|13675]In industria de asigurari, si nu numai, cheia succesului consta atat in adaptarea rapida la schimbarile care apar in piata, cat si in inovatia constanta, pentru diferentierea de concurenta. GLOBASIG, companie de brokeraj cu 15 ani de experienta pe piata din Romania, s-a inscris pe lista companiilor care inoveaza si, totodata, se adapteaza. Cum? Lansand, in urma cu aproximativ o luna, "Start up GLOBASIG", un program de dezvoltare in sistem de franciza.

"Start up GLOBASIG" isi propune sa creasca o noua generatie de antreprenori in asigurari, oferindu-le acestora suportul de care au nevoie. In plus, in toamna, GLOBASIG Broker va lansa alte patru proiecte. "Am creionat cateva proiecte, unul l-am lansat deja, urmeaza sa lansam, in toamna, alte patru proiecte. Toate, menite sa ne ajute sa trecem cu brio peste aceasta perioada si sa construim in continuare acest business cat mai sanatos. Acest proiect (n.r. "Start up GLOBASIG") presupune suport, pe care multi dintre noi ni l-am dorit, la inceputul business-urilor sau al carierelor in diverse domenii, si, poate, nu l-am primit. Prin acest program, oferim suport pe toate palierele: suport pentru infiintarea unei firme, consultanta pe parte de contabilitate, dotarea birourilor, pregatire profesionala gratuita, examen ISF gratuit, suportat de Globasig, multe programe de training intern, dezvoltare personala si multe altele", a explicat Antonio BABETI - Director General, GLOBASIG Broker -, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca un viitor partener GLOBASIG? In primul rand, sa se ghideze dupa aceleasi principii si valori ca GLOBASIG Broker. In al doilea rand, sa isi doreasca mai mult sa faca pasul urmator. "Conditia esentiala este ca pragul minim sa fie de 25.000 de lei. De la acest prag, incepe propriu-zis acest program. De aici, impreuna cu noi, se dezvolta si atinge cifre mai mari. Alte criterii pentru viitorii parteneri: sa fie corecti, onesti si sa isi doreasca sa faca business. Toate celelalte aspecte le putem depasi impreuna. Vorbim de pregatire profesionala, gestionarea unui business, etc. Toate acestea se invata si, de aceea, noi suntem langa ei. Oamenii trebuie sa se plieze pe valorile si principiile noastre si sa isi doreasca sa faca un business, sa isi doreasca sa treaca de la nivelul la care sunt acum - pentru ca acel prag de 25.000 de lei este undeva la limita intre a face ceva complementar unui job de baza si un alt nivel de business", explica Antonio BABETI.

La doar o luna de la lansare, "Start up GLOBASIG" a starnit deja interesul in industrie, iar compania a incheiat deja cateva parteneriate. Mai mult decat atat, GLOBASIG si-a propus ca, pana la finele anului 2019, sa atraga cel putin 50 de parteneri. Bugetul alocat in acest sens permite, insa, mult mai mult. "Ne dorim sa acoperim si alte judete sau acolo unde nu suntem prezenti. Tinta ramane de a acoperi si acele judete, dar nu ne vom canaliza numai pe aceasta idee, pentru ca prefer sa fiu prezent intr-un judet cu 3-4 parteneri, decat sa fiu prezent intr-un judet cu un partener care nu se pliaza pe principiile noastre. Aria e intreaga tara, nu tinem cont de un judet anume. Cat priveste numarul potentialilor parteneri, noi avem o tinta de 50 de birouri, in termen de doi ani si jumatate, dar avem un buget care ne permite sa depasim si acest numar de birouri. De la lansare, am fost contactati de peste 25 de persoane. Am incheiat deja trei parteneriate si suntem in discutii avansate cu inca patru persoane pentru acest proiect. Speram ca, pana la sfarsitul anului, sa avem cel putin 15 birouri noi deschise sau parteneriate in sistemul franciza pe acest proiect", a punctat Antonio BABETI, la XPRIMM Time for Business.

"Start up GLOBASIG" si celelalte proiecte pe care compania le va lansa in aceasta toamna vor aduce un suflu nou in industria de asigurari. "Eu am o filosofie aparte si cred ca, in multi dintre noi, salasluieste acel spirit de antreprenor, doar ca nu e descoperit. Putem sa scoatem acest spirit la iveala in multi dintre noi. In toamna, acest program va fi completat de alte doua programe dedicate acestui segment, in care ne adresam persoanelor fara experienta. Aceea va fi, de fapt, marea provocare. Este un program de suflet al meu, in care ne dorim sa atragem oameni noi in acest domeniu, pentru ca acest domeniu este arid din punct de vedere al oamenilor noi care intra in sistem, este oarecum o rotire a cadrelor. Rolul tuturor acestor programe este de a aduce si oameni noi in acest domeniu, de a da un suflu nou industriei", a subliniat Antonio BABETI - Director General, GLOBASIG Broker.