1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: GLOBASIG Broker continua programele de atragere a tinerelor talente in domeniul asigurarilor

5 min. / 1.540 cuvinte


PROMO


GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare va continua cele doua programe de atrage a tinerilor in industria de asigurari, adresate persoanelor cu sau fara experienta in domeniu, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-si incepe propria afacere.

"Din pacate, in ultimii ani, foarte multi tineri aleg sa emigreze in alte tari in loc sa isi construiasca un viitor in Romania. Noi, la GLOBASIG Broker, credem ca este de datoria noastra sa venim in intampinarea tinerilor care si-ar dori sa-si inceapa propria afacere in domeniul intermedierii asigurarilor si sa ii sustinem de la bun inceput. Tocmai de aceea GLOBASIG s-a implicat in toate proiectele de dezvoltare, de educatie financiara, de atragere a tinerilor", a declarat Catalin BOICEANU - Director Corporate, GLOBASIG Broker de Asigurare, prezent in cadrul emisiunii "Ora de risc", de la RFI Romania.

"GLOBASIG are doua programe de stragere a tinerilor, care s-au bucurat de succes si pe care le promovam in continuare. Ambele sunt destinate persoanelor care vor sa-si faca o afacere. Unul dintre ele este "Begin with Globasig", care este destinat persoanelor fara experienta in domeniu, iar prin intermediul acestui program venim in sprijinul lor atat cu training profesional, cat si cu un pachet investitional. Pe langa pregatirea profesionala, le oferim si un pachet tehnologic pentru ca au nevoie de un laptop, de o imprimanta si altele pentru a-i ajuta sa isi inceapa afacerea. Mai mult, know-how-ul nostru, dar si consultanta juridica si contabila le sunt puse la dispozitie in mod gratuit de catre GLOBASIG", a explicat Catalin BOICEANU.

El a preciat ca a observat un interes crescut din partea tinerilor pentru programul "Begin with Globasig". O mare parte dintre ei deja urmeaza cursurile sau le-au finalizat si au inceput colaborarea cu GLOBASIG.

"Celalalt pachet - "Start up Globasig" - este putin diferit. El este destinat persoanelor care activeaza deja in piata asigurarilor sau au activat si au luat o mica pauza si nu au avut pana acum curajul sa isi ia inima in dinti si sa-si faca propria afacere din varii motive - poate nu au avut curaj sau nu au gasit sustinerea necesara. Noi le oferim sustinerea prin acest program", a mai spus Catalin BOICEANU.

GLOBASIG este o companie de brokeraj de asigurare infiintata in anul 2002, care ofera servicii personalizate de management al riscului in functie de profilul si nevoile reale de protectie ale fiecarui client. Cu o echipa tanara si dinamica, GLOBASIG isi propune sa creasca in mod constant calitatea serviciilor furnizate si sa dezvolte o relatie de parteneriat pe termen lung cu clientii.

Incepand din martie 2017, GLOBASIG este membru fondator al Patronatului Roman al Bokerilor de Asigurare - PRBAR, impreuna cu alte noua companii de brokeraj de asigurare.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
VIDEO: Catalin BOICEANU: GLOBASIG Broker pariaza pe sanatate
GLOBASIG lanseaza un nou program de recrutare
GLOBASIG se muta in noul sediu din centrul Capitalei
Perspectivele de angajare in industria asigurarilor se imbunatatesc in ultimele 3 luni ale anului

1.044 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO