1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: Emisiunea Ora de Risc revine din vacanta, live la RFI, din septembrie

5 min. / 1.540 cuvinte
Indragita emisiune "Ora de Risc", realizata cu lideri si specialisti de top din industria asigurarilor si difuzata de RFI Romania, intra in vacanta si revine in septembrie cu un sezon nou, atat pe frecventele radio, cat si live pe facebook. #OraDeRisc a debutat in urma cu peste 8 ani, fiind realizata de XPRIMM, sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

PROMO


De-a lungul timpului, "Ora de Risc" a avut ca invitati sute de reprezentanti ai autoritatilor, institutiilor, companiilor de asigurari, brokerilor, dar si specialisti din domeniile conexe, care au transmis publicului informatii despre toate formele de asigurare, si nu numai.

Numai in 2019 au fost transmise 32 de emisiuni, dintre care patru au fost Editii Speciale. In acest timp au fost invitati aproximativ 60 de specialisti din piata de profil si nu numai. Evolutia tehnologica, impactul pe care noile tehnologii il au asupra companiilor din domeniu, dar si preocuparile privind cresterea gradului de educatie financiara a populatiei, au fost printre principalele subicte dezbatute de specialisti de la inceputul anului si pana acum.

"Ora de Risc" va continua si in noul sezon sa va aduca in atentie unele dintre cele mai actuale si de interes subiecte de pe piata asigurarilor din Romania, si nu numai. Ca si pana acum, Sergiu COSTACHE va aduce, la fiecare editie, lideri si specialisti alaturi de care sa dezbata subiectele de actualitate din piata, explicate ascultatorilor folosind un limbaj accesibil.

Pentru ca ne dorim sa traiti impreuna cu noi emotiile din spatele fiecarei emisiuni live, v-am pregatit o retrospectiva a emisiunilor din sezonul primavara-vara 2019, cu imagini din culise, dar si din timpul fiecarei transmisiuni.

Retrospectiva emisiunilor din sezonul iarna-primavara 2019 se poate vizualiza AICI.

Pentru a revedea emisiunile puteti intra pe pagina de facebook Ora de Risc, Sergiu Costache si RFI Romania.

Emisiunea poate fi ascultata pe frecventele RFI Romania (93.5 FM - Bucuresti, 94 FM - Craiova, 91.7 FM - Cluj, 97.9 FM - Iasi, 89 FM - Sibiu, 96,9 FM - Timisoara si 107.3 FM - Chisinau), dar poate fi vizualizata si live pe conturile de Facebook Sergiu COSTACHE si RFI Romania. De asemenea, ne mai puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc". Ascultatorii au posibilitatea de a intra in direct, la numarul la numarul 021.318.40.44, cu invitatii emisiunii, pentru a obtine informatii suplimentare cu privire subiectele dezbatute.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro.

1.082 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO