1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: Ce strategie va urmari SRBA Broker in acest an?

5 min. / 1.540 cuvinte
La jumatatea anului precedent, RENOMIA, cel mai mare broker din Cehia, a intrat si pe piata romaneasca prin preluarea pachetului majoritar de actiuni al SRBA Broker de Asigurare. Gheorghe GRAD, Director General, SRBA Broker, a discutat, in cadrul celei mai recente editii a XPRIMM Time for Business, despre schimbarile prin care va trece compania in acest an, ca urmare a asocierii cu RENOMIA, dar si despre situatia din piata de brokeraj ca urmare a modificarilor recente ale cadrului legislativ.

"Cautam sa deschidem doua agentii proprii in centrul si vestul tarii pentru o mai buna reprezentare regionala cu specialisti proprii si pentru sustinerea colaboratorilor in zona de corporate. De asemenea, vom avea actiuni de sprijinre a dezvoltarii partenerilor nostri din tara, pe care dorim sa ii ajutam sa implementeze programe si proiecte locale de dezvoltare. De altfel, avem deja in dezvoltare doua proiecte cu doi parteneri care au gandit proiecte de dezvoltare proprii si cautam sa le sustinem aceasta activitate", a explicat Gheorghe GRAD.

SRBA Broker mizeaza, in acelasi timp, pe zona brokerajului corporate, urmarind cresterea echipei sale responsabile pentru acest segment.

"In acest an ne vom dezvolta echipa de corporate: in momentul de fata avem 10 oameni in Bucuresti care se ocupa doar de zona de corporate si aceasta echipa ar putea ajunge la 15 persoane in acest an. Prin urmare, cautam specialisti cu experienta in domeniu - atat experienta tehnica, cat si comerciala, deoarece acestia trebuie sa asigure si vanzare, nu doar sa gestioneze portofoliul", a adaugat Gheorghe GRAD.

Directorul General al SRBA a mai mentionat ca, in urmatoarea perioada, compania va trece si printr-un proces de rebranding, in momentul de fata fiind depusa la ASF documentatia pentru aprobarea schimbarii denumirii societatii.

2.577 accesari