1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Asigurarile auto, tema ...

VIDEO: Asigurarile auto, tema centrala a etapei 1 a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"

5 min. / 1.540 cuvinte

Ce rol are asigurarea RCA? Care sunt avantajele decontarii directe? Ce este factorul N? De ce ai nevoie si de o asigurare CASCO? Cum trebuie sa reactionezi in caz de accident? Acestea sunt o parte din informatiile pe care le afla toti romanii care participa, zilele acestea, la etapa 1 a campaniei de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi"!

Premiile? 3 vouchere de 200 de lei, acordate prin tragere la sorti, dar si primul pas spre calificarea in Marea Finala, care aduce Marele Premiu de 2.500 de lei!

Asadar, anunta-ti clientii si prietenii! Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca videoclipul de mai jos, ca sa se asigure ca au toate informatiile necesare pentru a raspunde la intrebari:

Apoi raspund la cele 8 intrebari ale primei etape si completeaza formularul de inscriere.

Despre "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker si DAW Management Broker.

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro, respectiv pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

1.397 accesari