1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Arnaud de la HOSSERAYE, ...

VIDEO: Arnaud de la HOSSERAYE, BRD Life: Se simt deja primele semne de revenire

Ne gandim uneori la perioada de lockdown si am vrea sa o lasam in urma ca pe o amintire neplacuta, dar efectele ei nu ne permit sa facem asta. Cu toate acestea, iata ca sunt actori din piata de asigurari care deja percep trendul revenirii. Un exemplu in acest sens este Arnaud de la HOSSERAYE, Director General, BRD Life, invitatul de saptamana aceasta la emisiunea XPRIMM Time for Business.

[video|14764]

Masurile luate de BRD Life la inceput de pandemie au vizat 3 directii strategice importante:

1. Continuarea oferirii de servicii de calitate clientilor:

"Am decis sa acoperim, standard, si riscul de pandemie, desi era excludere in politele de asigurare, pentru a fi alaturi de clientii nostri in aceste vremuri dificile. In plus, am simplificat toate fluxurile de lucru, digitalizand toate procedurile, astfel incat colaborarea cu clientii nostri sa fie cat mai facila si adaptata restrictiilor impuse".

2. Securitatea angajatilor:

"Ne-am asigurat ca avem toata capacitatea de a functiona remote. De la startul pandemiei, 60-70% din echipa avea capacitatea de a lucra de acasa. Prin demersurile noastre, am crescut rapid acest procent la 95%. Desigur, am implementat toate masurile necesare pentru a se lucra in deplina siguranta la birou - distanta necesara, masti, dezinfectanti".

3. Continuitatea businessului:

"Businessul BRD Life a mers inainte fara mari provocari si acum suntem pregatiti chiar pentru crestere. Am avut un start foarte bun al acestui an cu ajutorul produselor de economisire promovate in 2019. Cresterea accelerata a fost domolita de pandemie, dar avem un portofoliu solid, care nu a fost afectat semnificativ. Putem vedea deja o crestere in vanzari si cred ca aceasta este situatia la nivel de industrie, ceea ce nu poate fi decat un semn pozitiv pentru economia romaneasca".

Conform lui Arnaud de la HOSSERAYE, aceasta perioada nu a facut decat sa ajute la accelerarea unor procese de digitalizare si eficientizare la care se lucra deja. In plus, criza a crescut nivelul de constientizare a faptului ca viitorul este incert si ca trebuie sa avem grija sa ne protejam, iar industria de asigurari are numai de castigat de pe urma acestei shimbari.

Acesta anticipeaza ca asigurarile de sanatate vor fi in continuare in trend ascendant, cu atat mai mult cu cat romanii pun acum mai mult pret pe sanatate decat inainte de pandemie

"Nu trebuie sa uitam insa ca pot aparea diverse tipuri de crize in viata - nu doar de natura medicala - cum este pandemia prin care trecem. Asadar, produsele de economisire sunt solutia pentru orice alt tip de probleme care pot sa ne afecteze viata", declara Arnaud de la HOSSERAYE.

Discutia integrala cu liderul BRD Life o puteti urmari in interviul video.

Pentru a nu rata niciun subiect important pentru piata de asigurari, va invitam sa va abonati la canalul nostru de YouTube!