1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: A inceput Forumul International Asigurari-Reasigurari 2014

5 min. / 1.540 cuvinte
Duminica, 25 mai a.c., a inceput la Brasov cea de-a XVII-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari. Cunoscuti lideri si specialisti in re/asigurari participa, in urmatoarele zile, la conferinte si workshop-uri de specialitate, precum si evenimente de socializare ce se desfasoara intr-un format interactiv, dinamic si cu un continut axat pe teme de actualitate ale industriei.

PROMO


Forumul a fost deschis seara trecuta cu un Welcome Drink, la restaurantul Belvedere din cadrul hotelului Aro Palace. Astfel, profesionistii din domeniul asigurarilor au participat la un prim eveniment de networking in care au avut prilejul de a-si definitiva lista de intalniri bilaterale.

LUNI - Doua conferinte, dedicate brokerilor si pensiilor private, si workshop-ul "Risk Management & IT&C Trends"

Conferinta Brokerilor - evenimentul dedicat pietei de intermediere, respectiv Conferinta Pensiilor Private se desfasoara luni, in paralel, la Centrul de Conferinte Europa din cadrul Hotelului Aro Palace. Programul zilei este completat de workshop-ul "Risk Management & IT&C Trends". Atat pauza de cafea, cat si pranzul sunt oferite de CREDIT EUROPE Asigurari, companie de asigurari cunoscuta in piata pentru excelenta colaborare pe care o are cu companiile de brokeraj.

Deschiderea Oficiala a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor - Premii pentru Reasigurari - va avea loc in aceasta seara in cadrul Aro Palace Night Club, receptia fiind oferita in acest an de DESTINE Broker, BROKER.NET si GRAWE Asigurari. Seara nu se va incheia, insa, aici, iar participantii vor lua parte la un AFTERHOURS Cocktail oferit de catre EUROTAX si CREDIT EUROPE Asigurari.

MARTI - Conferintele "Tendinte In Asigurari" si "Piata De Reasigurari", workshop-urile "Asigurari Agricole" si "Nat Cat Risks"

Marti, pe agenda participantilor la FIAR 2014 se regasesc doua conferinte si doua workshop-uri, alaturi de numeroase intalniri bilaterale. Astfel, Conferinta "Tendinte in Asigurari" reuneste specialisti ai pietelor locale si internationale, care vor dezbate tendintele generale din industria asigurarilor, in timp ce reprezentantii celor mai importante companii de reasigurare sunt asteptati la Conferinta "Piata de Reasigurari". Programul zilei este completat de Workshop-ul "Asigurari Agricole", cat si de Workshop-ul "Nat Cat".

Atat pauza de cafea precum si pranzul sunt oferite marti de MILLI RE, Partener Strategic al FIAR 2014.

Seara romaneasca, devenita deja o traditie in cadrul FIAR, va fi oferita de SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital romanesc.

MIERCURI - Trei conferinte: "Asigurari Auto", "Asigurari de Viata si Sanatate", "Brasov - capitala asigurarilor" - Conferinta Regionala de Asigurari, un workshop dedicat sectorului "Bancassurance"

Miercuri, asigurarile auto, precum si segmentul asigurarilor de viata si de sanatate se vor afla in centrul atentiei, fiind analizate in cadrul Conferintelor dedicate. Participantii sunt asteptati, de asemenea, la workshop-ul dedicat "Bancassurance", precum si la "Brasov - capitala asigurarilor - Conferinta Regionala de Asigurari", care va incheia seria evenimentelor intr-un format interactiv si dinamic, avand ca subiecte principale de dezbatere clase de asigurare cu potential in regiune, evolutia increderii in asigurari in contextul actual precum si protectia consumatorilor - perspective europene - realitati romanesti.

In cursul zilei de miercuri, pauza de cafea va fi oferita de ASISOFT, iar Cocktail-ul de Networking va fi oferit de catre AUDATEX.

Detalii despre aceste evenimente veti afla urmarind www.1asig.ro si Publicatiile XPRIMM.

2.319 accesari