1asig.ro
1asig.ro
Utilizatorii de trotinete Lime vor ...

Utilizatorii de trotinete Lime vor fi protejati prin asigurare de la ALLIANZ

5 min. / 1.540 cuvinte
Lime si ALLIANZ, prin intermediul entitatii sale, ALLIANZ Partners, dedicata solutiilor de asistenta si asigurare, au intrat intr-un parteneriat strategic global, axat pe imbunatatirea sigurantei micromobilitatii. Cei doi parteneri vor lansa si un program global de educare asupra sigurantei si vor distribui 50.000 de casti pentru utilizatorii trotinetelor electrice.

PROMO


"Impreuna, Lime si ALLIANZ lanseaza un program de asigurare cuprinzator care ofera in mod automat utilizatorilor Lime doua tipuri de asigurari: asigurarea pentru accidente personale si asigurarea de raspundere civila, fara costuri suplimentare. Asta inseamna ca utilizatorii pot folosi o trotineta electrica Lime si pot merge fara griji, stiind ca sunt protejati. Acest program va fi lansat in Europa, Asia si Orientul Mijlociu si a fost lansat deja in Franta, partial in Germania, Italia, Portugalia si Danemarca", se arata in comunicatul de presa.

"Lime si ALLIANZ, in calitate de lideri in industriile lor, au deschis calea in a face at t micromobilitatea, cat si transportul mai sigure. Recunoscand importanta prioritizarii sigurantei pentru utilizatori si comunitatile pe care le deservesc, cei doi parteneri au proiectat o campanie de siguranta de doi ani ce se va derula pana in martie 2022, cu scopul de a avansa in rezolvarea problemelor de siguranta ale micromobilitatii in intreaga lume", se mai precizeaza in documentul citat.

Pentru a creste gradul de constientizare a sigurantei si a asigura un viitor al mobilitatii accesibil tuturor, aceasta campanie va contine urmatoarele initiative:
- Distribuire de casti: ALLIANZ sponsorizeaza 50.000 de casti in doi ani.
- Certificare pentru trotineta: Utilizatorii vor fi invitati sa participe la un test interactiv despre siguranta rutiera a trotinetelor, cu posibilitatea de a primi o cursa gratuita cu Lime.
- Instruiri locale privind siguranta calatoriei: Utilizatorii pot afla despre siguranta rutiera prin videoclipuri captivante si prin participarea la instruiri de siguranta pentru utilizarea trotinetelor electrice, unde castile sponsorizate de ALLIANZ vor fi distribuite.

"Suntem incantati sa colaboram cu ALLIANZ pentru a proiecta cea mai buna asigurare si cele mai bune programe de siguranta, expertiza lor de talie mondiala va fi esentiala in continuarea muncii noastre privind siguranta utilizatorului. Pe masura ce cererea pentru micromobilitate continua sa creasca in intreaga lume, siguranta trebuie sa ramana in prim plan si acest program va asigura cel mai inalt standard pentru utilizatorii nostri si va stabili un nou standard pentru intreaga industrie", a declarat Wayne Ting, CEO, Lime.

"Intrucat lumea adopta treptat o noua mobilitate multimodala, sustinem in mod activ aceasta evolutie, oferind noi produse si servicii ecosistemului de mobilitate emergent pentru a face fata provocarilor de siguranta care vin odata cu aceasta transformare a mobilitatii", a declarat Sirma Boshnakova, CEO, ALLIANZ Partners "In calitate de lider in solutiile de gestionare a riscurilor, ALLIANZ lucreaza cu companii de mobilitate de top pentru a crea solutii noi si inovatoare ce asigura siguranta clientilor nostri. ALLIANZ este incantat sa colaboreze cu Lime pentru o noua solutie de asigurare. Aceasta este o demonstratie clara din partea Lime ca siguranta si fiabilitatea sunt prioritatea lor numarul unu si arata ca ALLIANZ este asiguratorul de ales pentru noua mobilitate. Cu Lime, suntem hotarati sa ne pregatim pentru viitor in gestionarea riscurilor in mobilitate pentru toata lumea", a adaugat el.

"Sustinem la nivel global dezvoltarea noilor forme de mobilitate. Colaborarea globala cu Lime reprezinta asadar pentru noi inca un pas important spre viitor - actiunile noastre comune graviteaza in jurul clientilor nostri", sustine Codruta Furtuna, Country Manager, ALLIANZ Partners Romania.

E- si micro-mobilitatea reprezinta o tendinta clara, care implica insa si riscuri. "Este preocuparea noastra comuna, sa protejam atat utilizatorii cat si pe ceilalti participanti la trafic, inclusiv pietonii, in cel mai bun mod posibil", mentioneaza Codruta Furtuna si Luca Mateescu, Manager Operatiuni, Lime Romania.

Sursa foto: www.li.me

920 accesari