1asig.ro
1asig.ro

UPDATE: Doi brokeri de asigurari isi unesc fortele

5 min. / 1.540 cuvinte
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, miercuri - 23 mai 2018, majorarea capitalului social al MILLENIUM Insurance Broker si intrarea in actionariat a lui Antonio BABETI (fostul Director General al GLOBASIG Broker). Cei doi brokeri urmeaza sa isi uneasca fortele.

PROMO

Conform comunicatului ASF, Autoritatea a aprobat "modificarile aduse actului constitutiv al societatii MILLENIUM Insurance Broker, respectiv majorarea de capital social de la 328.469,12 lei la 437.958,92 lei, un nou actionar semnificativ si noi administratori".

Ambele companii de brokeraj - MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker - sunt membri fondatori ai Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare (PRBAR), lansat oficial la inceputul lunii martie 2017.

UPDATE: MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker anunta fuziunea resurselor, echipelor si portofoliilor, si dau nastere la unul dintre cei mai mari brokeri romani pe segmentul asigurarilor facultative

Companiile MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker de Asigurare au anuntat ca demareaza fuziunea "de facto" prin alaturarea resurselor, echipelor, portofoliului de clienti si a managementului, cu mentiunea ca nu este fuziune "de jure", din punct de vedere al legislatiei societatilor comerciale.

"MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker sunt doua companii dinamice, inovative, cu obiective comune in ceea ce priveste calitatea actului de brokeraj. Prin acest demers unic in piata locala de brokeraj de asigurare, ne propunem sa devenim mai puternici cu scopul de a aduce un plus de valoare clientilor si partenerilor nostri", a declarat Stefan PRIGOREANU, CEO MILLENIUM Insurance Broker.

Acesta a precizat ca urmatorul obiectiv important si imediat, dupa unificarea celor doua echipe, este listarea pe piata alternativa AeRO, de la Bursa de Valori Bucuresti.

"Scopul nostru este sa cream unul dintre cei mai puternici brokeri romani pe piata asigurarilor facultative, care va avea o viziune si o strategie clara pe acest segment. Ne dorim, de asemenea, sa continuam proiectele Start-Up GLOBASIG si Begin with GLOBASIG, dar sa si demaram alte proiecte indraznete, dedicate tinerilor si persoanelor fara experinta in asigurari", a declarat Antonio BABETI, fost Director General GLOBASIG Broker, actualmente Director Executiv si membru in CA al MILLENIUM Insurance Broker.

Operatiunile reunite ale celor doua companii se vor derula sub denumirea MILLENIUM Insurance Broker (MIB) SA. Compania va fi condusa de un Consiliu de Administratie format din:

Stefan PRIGOREANU - CEO MIB si vicepresedinte si membru fondator al Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare din Romania (PRBAR), cu o experienta de peste 20 de ani in asigurari;
Antonio BABETI - fost Director General GLOBASIG Broker, membru fondator PRBAR si vicepresedinte PRBAR Academy, cu o experienta de 18 ani in asigurari, si 
Alin ANGHELUTA, PhD, Profesor de Marketing si Decan al Facultatii Bucharest Business School din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

MILLENIUM Insurance Broker (MIB) este o companie cu un istoric de peste 20 de ani in piata brokerajului de asigurari din Romania. Calitatea serviciilor oferite de companie este certificata de standardul ISO 9001, dar si de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate si a portofoliului de clienti. Compania este unul dintre membrii fondatori ai Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare si este membru in Asociatia Romana de Franciza.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, cu o echipa tanara si dinamica, care si-a propus sa creasca in mod constant calitatea serviciilor furnizate, precum si construirea unei relatii de parteneriat pe termen lung cu clientii. Compania este unul dintre membrii fondatori ai Patronatului Roman al Bokerilor de Asigurare.


7.724 accesari