1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
UNSAR lanseaza platforma de ...

UNSAR lanseaza platforma de educatie si preventie rutiera #ATENTinTRAFIC - CEI 40.000

UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania anunta lansarea #ATENTinTRAFIC: CEI 40.000, o platforma comuna de educatie si preventie rutiera initiata de industria de asigurari si sustinuta de numeroase organizatii si institutii. Demersul pleaca de la nevoia de constientizare a incidentei ridicate a accidentelor rutiere si a numarului victimelor acestora.

Platforma este disponibila AICI.

Pana acum, 16 parteneri s-au alaturat demersului initiat de UNSAR pentru promovarea sigurantei rutiere - lista ramanand deschisa: Politia Romana, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor, ISF - Institutul de Studii Financiare, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, ARA - Asociatia Romana de Actuariat, ATA - Academia Titi Aur, AURSF - Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, Cercetasii Romaniei, Comunitatea "Cu bicicleta departe", CTR - Consiliul Tineretului din Romania, FSAB - Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci, MOTO ADN - Asociatia pentru Dezvoltarea Nationala a Motociclismului, PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari.

"Platforma pe care o lansam astazi, #ATENTinTRAFIC: CEI 40.000 ridica o problema importanta cu care ne confruntam la nivelul societatii romanesti. In perioada 2001-2017, aproximativ 40.000 de oameni si-au pierdut viata in Romania in accidente rutiere. Mesajul nostru comun este ca avem nevoie sa constientizam ca fiecare dintre noi poate fi o victima a unui accident rutier, indiferent de cat de buni soferi suntem sau de cat de atenti suntem in trafic, inclusiv ca pietoni. Vrem ca, prin aceasta platforma comuna, sa aducem in atentia publicului importanta de a respecta legislatia rutiera si de a fi intotdeauna precauti. Impreuna ne dorim sa schimbam comportamente, pentru a reduce considerabil aceasta statistica", declara initiatorii demersului.

In prima etapa a acestei campanii, in lunile noiembrie si decembrie ale acestui an, mesajele campaniei vor fi transmise prin intermediul mai multor canale - presa scrisa, radio, online.

"Prin intermediul site-ului Asiguropedia, dezvoltat de UNSAR, transmitem un mesaj la nivelul intregii societati, incurajand un comportament prudent si preventiv in trafic. Ne dorim ca oamenii sa constientizeze si sa devina, la randul lor, ambasadori ai mesajelor acestei campanii", declara initiatorii.

In plus, ca parte a campaniei, UNSAR ofera gratuit unui numar de 50 de studenti din regiunea Bucuresti-Ilfov cursuri de condus defensiv, la Academia Titi AUR.

Gasiti platforma online AICI, iar manifesto-ul campaniei AICI.