1asig.ro
1asig.ro

UNSAR: In ultima luna, peste 1 milion de romani au interactionat cu "OAMENII din Asigurari"

In ultima luna, peste 1 milion de romani au interactionat cu mesajele campaniei "OAMENII din Asigurari", derulata de UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania preponderent in mediul online - social media sau site-uri de stiri, dar si la radio & TV. Acesta este primul demers de acest fel al industriei locale de asigurari.

Campania s-a concentrat asupra valorii adaugate pe care oamenii care lucreaza in domeniul asigurarilor o aduc zi de zi in vietile romanilor si la nivelul intregii societati. Mesajele campaniei au fost vizualizate de peste 3,6 milioane de ori in mediul online din Romania, pe canalele pe care s-a desfasurat - social media (Facebook & Instagram), Google si site-uri ale publicatiilor de stiri.

"Romanii merita sa stie ca aceasta industrie este aici pentru fiecare dintre ei. La nivelul intregii piete de profil, companiile de asigurari platesc zilnic despagubiri de peste 3 milioane de euro. Acest lucru inseamna ca mii de romani sunt sprijiniti in fiecare zi, indiferent de tipul de polita de asigurare pe care o detin", a declarat Adrian MARIN, Presedintele UNSAR.

"Mai bine de 1 milion de romani au interactionat, doar in mediul online, cu campania noastra, iar mesajele acesteia au fost vizualizate de peste 3,6 milioane de ori. Demersul face parte dintr-o ampla strategie de educatie financiara pe care o implementam de la inceputul acestui an", a declarat Alexandru CIUNCAN, Director General al UNSAR.

Campania "OAMENII din Asigurari" s-a derulat in perioada mai - iunie 2019 si a fost implementata preponderent in mediul online, fiind adresata tuturor categoriilor de public si de consumatori ai industriei de asigurari din Romania.

Infiintata in 1994, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 20 de companii de profil. Acestea detin o pondere de peste 80% din piata locala de asigurari. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si promovarea dezvoltarii cat mai durabile a industriei de profil pe plan intern si international. Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al federatiei asiguratorilor si reasiguratorilor europeni - Insurance Europe.

Piata asigurarilor din Romania a crescut cu 7,4%, in primele trei luni din 2019, pana la 2,71 miliarde de lei (570 milioane euro). Valoarea primelor brute subscrise pentru activitatea de asigurari generale a crescut cu 7% in trimestrul I 2019 fata de aceeasi perioada a anului anterior, in timp ce valoarea subscrierilor pentru activitatea de asigurari de viata a inregistrat o crestere de 8,75%.


CITITI PE ACEEASI TEMA:
TOP: Care este valoarea afacerilor fiecarui asigurator si broker in T1 2019