1asig.ro
1asig.ro
UNIQA Asigurari a lasat o noua ...

UNIQA Asigurari a lasat o noua asigurare pentru casa, cu protectie completa

5 min. / 1.540 cuvinte
UNIQA Asigurari a anuntat lansarea unei noi asigurari pentru casa - UNICASA, care acopera toate riscurile majore, clientii beneficiind de asistenta la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii.

PROMO


"Asigurarea poate fi incheiata pentru o perioada cuprinsa intre 1 an si 5 ani si ofera protectia completa a locuintei si a bunurilor in cazul producerii unor evenimente neprevazute. In plus, clientii beneficiaza de asistenta la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii, asigurarea acoperind suma de 500 lei/tip de eveniment/an", au spus oficialii companiei.

Potrivit acestora, cu ajutorul consultantului digital ANA, clientii au parte de o experienta 100% digitala pentru notificarea daunelor si ofertarea instanta a sumei pentru despagubire.

"Am construit acest nou produs avand drept principale repere nevoile reale ale clientilor in ceea ce priveste protectia prin asigurare, dar si calitatea serviciilor de care acestia beneficiaza. UNICASA ofera din start acoperiri complete pentru o plaja larga de riscuri, iar, in cazul producerii unei daune, intregul proces de notificare si solutionare este sprijinit de zona digitala, rapid si usor de accesat. Experienta in relatia cu UNIQA ramane numitorul comun al tuturor actiunilor pe care le dezvoltam in cadrul companiei. Vrem sa fim relevanti pentru clientii nostri, conectati la realitatea lor si capabili sa le oferim solutiile de asigurare de care au cu adevarat nevoie", a precizat Lidia Dragan, Director Dezvoltare Produse si Servicii, UNIQA Asigurari.

Detalii despre UNICASA - aici.

1.330 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO