1asig.ro

UNIQA Asigurari a asigurat stocul de marfa si mare parte din flota auto a fabricii Solina

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania UNIQA Asigurari a anuntat, joi, ca este asiguratorul stocului de marfuri si al celei mai mari parti a flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania - fabrica de condimente distrusa in incendiul ce a izbucnit sambata, 2 februarie a.c.

PROMO


"UNIQA Asigurari este alaturi de partenerul sau, Solina Romania si face toate demersurile necesare pentru constatarea si evaluarea daunelor provocate de incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare din judetul Alba in dimineata zilei de 2 februarie 2019", se arata in comunicatul publicat de asigurator.

Stocul de marfuri si produse alimentare, precum si unitatile flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania, afectate de incendiu, sunt asigurate la compania UNIQA Asigurari pentru riscul de incendiu, precum si pentru riscuri comerciale si industriale legate de activitatea fabricii de ingrediente alimentare.

Specialistii UNIQA Asigurari au fost prezenti la locul incendiului in primele ore de la producerea evenimentului asigurat si fac, in continuare, toate demersurile necesare in vederea constatarii si evaluarii daunei.

"Regretam situatia dificila cu care se confrunta clientul nostru. Ramanem alaturi de reprezentatii Solina Romania pentru a le oferi tot sprijinul pe parcursul procesului de constatare si evaluare a pagubelor produse de incendiu", a precizat Paul ZARZARA, Directorul Directiei Daune din cadrul UNIQA Asigurari.

Recent, si OMNIASIG Vienna Insurance Group a confirmat faptul ca producatorul este asigurat la societate, in baza unei polite de tip "Asigurare de incendiu si alte riscuri pentru cladiri si continut".

Dupa incendiu, conducerea fabricii Solina Romania a anuntat ca va face toate eforturile necesare pentru a le asigura angajatilor afectati de distrugerea fabricii de condimente din Alba Iulia, mistuita de flacari, "continuitate, siguranta locului de munca si perspectiva viitorului".

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. La sfarsitul primelor 9 luni din 2018, UNIQA Asigurari ocupa locul 10 in piata de asigurari (locul 8 pe segmentul asigurari generale), cu o cota de piata de 3,45%, conform Autoritatii de Supraveghere Financiara, si o valoare a primelor brute subscrise de circa 258 milioane de lei - potrivit calculelor acute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

964 accesari